Tam były łodzie podwodne i duuuże statki z mnóstwem radarów działek i polsatem cyfrowym... Nikkor 70-200 2,8. Tylko wersja I, nie II. Ale i tak jest przezarąbisty.
Kucunio - już widze, że ta sesja znacznie bardziej mi sie podoba 🙂 Ciepłe, klasyczne, eleganckie tło - dużo bardziej pasuje mi do baletu niż te z poprzedniej sesji (ogólny nie ład ) 😉
Dzięki🙂 Te dwie sesje były w całkiem innym stylu. Jedna to spontaniczne i przypadkowe ujęcia, druga - przez godzinę pozowałam do tego jednego zdjęcia, a jeszcze długo przed ustawiano światła i takie tam właśnie zeby powstał taki efekt🙂
KuCuNiO, godzinę pozowałaś do jednego ujęcia? Ekhym.. nie chcę być niemiła, ale jak już godzinne pozowałaś, to mogli Ci powiedzieć, żebyś troszkę odwróciła głowę, wyciągnęła szyję i cofnęła ramiona... efekt byłby nieporównywalnie inny.
Lotnaa,wł. Felix-Huston, forever felicis!, a żebyście wiedziały. Było super. Mieliśmy wstęp, tam, gdzie cywile zazwyczaj nie mają. Panowie marynarze wychodzi z łodzi podwodnych, niestety wstępu na statki nie było, ale na wiosnę już powinien być. W każdym razie bawiłam się super. A poza tym zawsze strasznie chciałam być marynarzem. Może nie na wodzi podwodnej ani na niszczycielu, ale na żaglowcu... albo na luksusowym promie =)
Nie mam wpływu na to niestety🙂 zdjęcie miało być "skopiowane" :-) nie widziałam jeszcze reszty fot, ale to jest akurat z początku więc może dostanę jeszcze jakieś inne😉
Dzięki🙂 jak jeszcze jakieś dostanę to coś wstawię, bo narazie też niecierpliwie czekam🙂
Wendetta, na balet nigdy nie jest za późno:-) Oczywiscie nie mówie o zawodowym tańcu, ale amatorsko możesz zawsze tańczyć. Smarcik, każdy ma swój gust🙂, ale dzięki za szczerość😀
Dzionka jakies nowe to mam tylko ze studniowki(juz na volcie sie przewinelo)i z niedzielnych zawodow nie wiem co przykulo nasza uwage 🤣 i taki staroc bo tesknie za latem