Forum towarzyskie »

Open'er festiwal

Papi, w sumie to zbiera się dużo osób więc albo chcemy wynająć coś dużego (co jest mniej prawdopodobne że nam się uda) albo pewnie po kilka osób będziemy coś oddzielnie wynajmować.

Będę wdzięczna za jakieś informacje 😉
Ja oczywiście jadę 🙂 Peeeearl jam ! nie mogę się poczekać!
W zeszłym roku mieszkałam na kwaterze. W tym planujemy pójść na żywioł i już mamy bilety z polem. Na stronie nadal nie ma podanych cen parkingów.

W związku z tym mam pytanie: Jaki był w zeszłym roku koszt parkingu dla mieszkańców pola?
Ja oczywiście też się wybieram i jestem w trakcie zbierania ekipy  😀
Pole jest najlepsze ! Oby nie padało :<
Chyba jednak decyduje się na pole ^^
Nie znalazłam żadnych domków do wynajęcia w pobliżu.

Podłączam się do pytania yegua - Jaki był w zeszłym roku koszt parkingu dla mieszkańców pola?
up, wątek coś zamarzł

Pamięta ktoś jakie koszty parkingu dla mieszkańców pola ?
Ada a nie ma napisane w cenniku? W informacjach?

Umarłw wątek bo nic nie ogłaszali ale ja z wczoraj jestem zadowolona 🙂
Czy ktoś się wybiera na skunk anansie? W sobotę.
przeczytałam w Regulaminie pola:
"- parking dla pola namiotowego – każdy wjazd 10 PLN, samochody do 3,5t"
Zorilla, no właśnie w cenniku i informacji na temet pola i parkingu nie było.

Lena, ja będę całe 4 dni 🙂

yegua, dzięki  :kwiatek:

Jutro muszę wreszcie iść do empiku kupić bliet, bo zbieram się i zbieram a już najwyższy czas  🏇
czy ktoś wie jak z biletami na Pearl Jam? Nie chciałabym się spóźnić, a póki co brak kasy.
rewir, aby zobaczyć sam Pearl Jam musisz kupić jednodniowy bilet
na czwartek 01.07.2010  za 155 pln.
Wszystkie szczegóły są tu: http://www.opener.pl/pl/info/ceny_biletow
Bardzo pilne: czy ktoś ma do odsprzedania pole namiotowe? Może znajomy?  Albo karnet na 4 dni+ pole namiotowe? Zgapiłam się trochę, a już nie ma biletów z polem w internecie ... .
Mia poprobuj na Allegro. Moze wyniesc cie drozej niz zwykly bilet ale jesli bardzo ci zalezy to zawsze jakies rozwiazanie.
Ooo kurde, jak to nie ma :/
Szit, szit, tak się zbierałam z tym zakupem biletu i...

kelpie, Na allegro nie ma już 4dniowych z polem :/
Ada, Witaj w klubie. I po co ja tak to odwlekałam ...
dziewczyny, to było wiadome
w zeszłym roku też pole się szybko wyprzedało
rewir, aby zobaczyć sam Pearl Jam musisz kupić jednodniowy bilet
na czwartek 01.07.2010  za 155 pln.
Wszystkie szczegóły są tu: http://www.opener.pl/pl/info/ceny_biletow

pytałam raczej o dostępność 😉
Mia no to beznadzieja. Musisz szukac kwatery. Poszukaj jakichs pokojow w okolicy, na pewno sa. Moze nie w bezposrednim sasiedztwie lotniska, ale w zasiegu trasy autobusow kursujacych po Trojmiescie 🙂
Sama szczerze mówiąc nie wiem jak to będzie. Jadę ze znajomymi i oni w sumie nie chcą mieszkać na polu namiotowym. Ale jeżeli nic nie znajdziemy ani nie wymyślimy to tylko to nam zostanie ... z tym, że oni na wszelki wypadek wykupili sobie bilety z polem już wcześniej ...
yegua, w zeszłym roku mnie nie było więc zakup biletu mnie nie interesował

A tak ogólnie to mam już bilet  💃
Dzięki jednej z re-voltowiczek  :kwiatek:
Ja już też, a raczej do mnie leci 🙂 I to chyba nawet od tej samej voltowiczki  :kwiatek:
A nie ma tu kogoś kto nie ma towarzystwa na Openera...? Zostałam oficjalnie wystawiona przez ekipe "bo im zespoły sie nie podobają" no i sama pewnie nie pojade.
👿 👿 👿
Ramires, ja jadę z kumpelą autem z Wrocławia 30 czerwca. Miejsce koło mojego namiotu może być Twoje.
Mia, pewnie tak 🙂
Mój dzisiaj dotarł  💃

Ramires, dawaj, dawaj jak masz bilet to szkoda zmarnować taką okazję  😉
No tylko, że ja jestem jeszcze niepełnoletni gówniarz i jak mam sama jechac to jest problem... staram się zorganizować kogoś na ostatnią chwilę ale coś cienko to widze. 😕
yegua dzieki za zaproszenie 😉 ale jak nikogo nie znajdę to chyba mi się nie uda...
Mam pytanie do tych, którzy byli w poprzednich latach: ile bierzecie "kieszonkowego" ze sobą? Kompletnie nie wiem jakie to mogłyby być ramy?  😵 😁
ehh... musialam podarowac Open'era na czesc Madrytu, no ale coz... 😎 za rok bedzie kolejny 😉
hej, openerowcy! sytuacja jest u mnie taka, że mam karnet na wszystkie dni, ale mogę być tylko na pierwszym dniu... szkoda biletu, szkoda pieniędzy, a karnet będę miała w ręce dopiero przed wejściem na festiwal. myślicie, że gdzieś pod bramami uda mi się opchnąć karnet i kupić jednodniowy bilet?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się