Forum konie »

Styl western (dawniej kącik)

hihi🙂 mam nadzieję, że Karolas nie będzie miała nic przeciwko..
Rozowa kobyłka okrągła.. Pinesska jakbyś zgadła🙂

A właściwie to kto jest Tatusiem?  🥂
Będzie becikowe za ładnegoź źrebaka z pewnością!😉 Na kiedy termin?

A'propo dziewczyny (i chłopaki) gdzie kupowaliście swoje dżinsy do jazdy i jakiej firmy nie polecacie/polecacie?😅
Tuffy! Fajowe zdjecia Landryny  😜 To chyba Karpacz?

Tatus to HA Stardust 😍

Pokryta 5 marca, czyli termin od 15 stycznia do 15 lutego 😉

Na razie Landrynka sie obija. Okraglutka, a wciaz rosnie wszerz.

A ja sie malo odzywam, bo duzo obowiazkow. Tak jak na przyklad teraz wpadlam na chwile do domu zaparzyc sobie kawe i ide dalej jezdzic... Juz dzisiaj zdazylam wylonzowac dwa konie, pojezdzic trzy i ugotowac mesz - i to wszystko po nieprzespanej nocy! Cos czuje, ze jeszcze chwila i moge zasnac nad klawiatura  😁
ależ Landryna jest śliczna!
Karolass, wszyscy zwykle zmęczeni przez święta, a ty biedna przez konie  😁

wiedźma, ja się od Lee nie obcieram, ale w sumie tylko tej firmy kupuję, bo na mnie dobrze leżą przy mich nietypowych gabarytach...

dziś rano byliśmy w terenie, się wyszaleliśmy, ale zdjęcia nie bardzo chciały wychodzic, a ja też "niewyjściowo" wyglądam na nich  😁

Karolass to maluch będzie HA Piggy Star?  😁
HA Pink Star  😜 chyba wlasnie podsunelas mi pomysl na imie!

Ja jezdze w niezniszczalnych Wrangler MWZ 13 na codzien, jak jestem sama raczej, bo generalnie nie wygladaja zbyt pieknie 😉 Mam tez jakies rozne modele Cruel Girls i rzeczywiscie pieknie leza i podkreslaja kobiecie ksztalty 😉 Normalne jeansy nie zdaja rezultatu jesli jezdzi sie intensywnie - kosztuja przeciez firmowki ponad 200 zl, a mi wytrzymuja max. 2 miesiace...
Ja miałam wranglery, ale niestety nie byłam w stanie spojhrzeć w nich w lustro, koszmarnie się czułam  😂

narazie ciochram "normalne" dzinsy, jakieś h&my czy levisy, więc średnio co miesiąc-dwa muszę kupować nowe...

liczę na tytuł Prawie-Chrzestnej-Matki   😁
no to ja sie pochwale moim osiagnieciem: w ciagu 2,5 miesiaca rozwalilam 5 par spodni i jedne kowbojki. Dwie pary poszly przy wsiadaniu i to akurat jak mialam trening... Smiechu bylo co nie miara 😉 Dlatego od tamtego czasu zaczelam kupowac tylko firmowki do jazdy, dluzej sie trzymaja i obciachu nie bedzie heh
Ja kiedyś jechałam rajd w strugach deszczu...w pewnym momencie spodnie poszły mi od kolana po rozporek (wiecie, jak zachowują się obcisłe mokre dżinsy...), i akurat wtedy musiałam zsiąść z konia i gadać z policją...zanim wypisali mandat (ponad godzinę  🤔 ), stałam tak mokrusieńka i obnażona, ku uciesze gawiedzi  😁

[sub]proszę, nie pytajcie, czemu dostałam mandat prowadzać rajd konny i czemu policjanci tyle czasu zastanawiali się, co w nim napisać  😁 😁 😁[/sub]
No prosze ja jeszcze mandatu jeżdząc konno nie dostałam,hehe🙂
Ja też jeźdzę w normalnych dzinsach,jakis levisach,big-starach,ale musze zainwestować w nowe🙂
A ja dam zdjęcie moich szalonych koniurów🙂
wichurkowa pięknie! pokaż więcej 🙂

ovca, piliście piwo 😎
Dziekuje🙂
Wichurkowa to małe jest śliczne  😍 co to takiego?
a kasztan, to QH, czy coś bardzo zbliżonego, a rodzimego?  🙂
Ta mała to welsh pony a nazywa sie O'Fields Speedy🙂 Młodziuchna dopiero zaczyna swoja karierę,hehe
A ta palomino,tylko na zdj.wyszła ciemniej to klacz AQH Hoolywood Amberqueen🙂
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie kupić takich zwykłych, do ciorania.;P Ale tyle argumentów przypada za firmówkami....Eh, decyzja rzecz trudna.🤣

Wichurkowa- obserwuję twoje zdjęcia na fbl-u, niezmiennie mi się podobają. 😍
Pinesska- Brzask jest piękny, podoba mi się ta przemiana, która przeszliście. (angielski-> west). Widać, że wam odpowiada! 😜
Karolass-Proszę pokazywać zdjęcia źrebaka! Oraz proszę o zdjęcia Jozina! 👀
wiedźma dziękuje🙂 Bardzo mi miło🙂🙂
Jozka zdjec nie zaladuje na serwer, bo nie przepchne ich przez moj modemik niestety... to wrzucam stare, pewnie juz milion razy tu bylo 😉

Nie wiedzialam, ze amberqueen zmienila wlasciciela - gratulacje 🙂

A ja dzisiaj jakies fotki porobilam, ale niestety nie chce mi sie ich zgrac... Moze jutro sie zmotywuje. I moze poprosze kogos, zeby zrobil mi zdjecia jak jezdze, bo nie mam absolutnie zadnych od kiedy sie tutaj przeprowadzilam  🙁
A no zmieniła własciciela🙂
ovca, piliście piwo 😎

Nie piliśmy...jak prowadze rajd, to nie mogę  😂

powiem tylko:
"kolizja drogowa, marka i numer pojazdu- jeździec konny...."  😁

Karolass
wykażę się teraz pewnie ogromną ignoracją, bo okaże się, że już pięć razy to pisałaś, ale...gdzie teraz mieszkacie? 😉
Buffalo Mountain Ranch - Niemcolandia, Baden-Wirtembergia. (grudniowy numer Swiata Koni - kilkustronicowy reportaz 😉 ).
Karolasss ale fajnie🙂 Przyjeżdzasz tez do Polski na zawody?🙂

A widzieliście kiedys stopującego kucyka,hehe🙂
nie wyswietlaja mi sie fotki Wichurkowej...

Tomek Barta ma takiego kucyka, 130 czy 135 w klebie. Skubany smiga reining, stopy takie na dwa trzy metry, zawsze porzadnie wryl sie w ziemie. Ale nogami to sie moglam pod spodem obiac  😎

Ide spac, bo padam na nos. A jutro od siodmej jezdzimy...  😵
Ja zawsze kochać będę miłością wielką Bryczka, który już niestety nie startuje.

ale pleasure w jego wykonaniu-mistrzostwo  👍

albo jak musieli go przymierzać do bramki, czy nie za wysoka... 😁
a to nawet zdjecia mojego autorstwa! zeszloroczne MP... 🙂
Łojezu, faktycznie, zapomniałam napisać, czyje są  🤬

Tak to jest, jak się ma burdel w komputerze i jeden folder "Mistrzostwa", gdzie jest mix z trzech ostatnich lat, i chyba jeszcze jakieś z MEC wplątane  😂

raczej faza "Brzydkiego kaczątka" wiec nie ma sie czym chwalić, ale to naprawdę bardzo miły żółty konik ;-)
z brzydkiego kaczątka zrobi Ci się żółciutka kaczka.😉

Wichurkowa
- oddawaj tego Welsha! 🤬
wiedźma bardzo ci dziękuję, w stajni też nam wszyscy kibicują w treningach. Mam nadzieję, że na kursach w 2010 będziemy mieli co pokazać  😉

Dodofon śliczna kaczuszka! zadek już ma ogromny, to z linii reiningowej?

ovca boski maluszek! świetny pomysł na takie kucyki, jeśli chodzi o użytkowość  😀

karolass teraz to musisz się zebrać, żeby nam te zdjęcia pokazać  🏇
Dodofon, jaka ładna mała! Przywiozłas ja już? 🙂

Ja mam pytanko nastepujace czy w Poznaniu lub okolicach jest ktoś kto profesjonalnie jeźdźi west i mogłby przyjechac pomoc, nauczyc podstaw?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się