Od 15 do 28 będę nad naszym pięknym zimnawym morzem, na Helu. Nie będę zmotoryzowana, ale rzut beretem (promem) od Trójmiasta. No i rower będę miała do dyspozycji. Może jakieś spotkanie, kawa, odwiedziny koniarskie lub nie? Do siebie (Jurata) też zapraszam, mogę przenocować gościa na kanapie.
Dzisiaj bede prawie caly dzien w Verden. Niestety tylko na piechte, ale zawsze. Moja kolezanka startuje w trzylatkach. Jak by ktos sie tam szwendal, to dawajcie znac. 🙂
Trojmiasto! Bede w Gdansku w pazdzierniku od 11 do 15. Jak ktoras z was ma ochote na kawe czy herbate, to dawac znac! 🙂 Co prawda bede mieszkac w Lublewie, ale od czego sa autobusy 😉
Witajcie Podróżowicze Re-voltowi😉 19-20 września będę w Toruniu na konferencji i tak się składa, że pociąg mam wcześnie rano i około 14😲0 powinnam dojechać do miasta słodkich pierników🙂 Czy ktoś ma ochotę się spotkać i pokazać jako Przewodnik odrobinę Torunia. Może jakaś kawa i pogaduchy o koniach?😉 pozdrawiam.
od 30.09 do 5.10 będę w Dublinie, głównie biegać i oglądać miasto. I focić, dużo focić. Nie mam żadnego konkretnego planu, więc jeśli ktoś z okolic chciałby się spotkać na kawę czy piwko, to bardzo, bardzo chętnie =)
Mieszkałam w Dublinie 3 lata 🙂 6 dni to niby dużo czasu, ale nie da się wszystkiego w tym mieście zobaczyć. Wybierz się do "fabryki" piwa Guiness, pojedź Dartem (pociąg podmiejski) do Howth tam są foki, wybierz się do Pheonix Park (park ma ponad 700hektarów i biegają po nim sarny, jelenie, daniele). Wybierz się na plazę do North Bull Island. I w ogóle zazdroszczę Ci, ile bym dała żeby wybrać się tam znów 💃 , a jak tam byłam to nie cierpiałam tego miejsca. Wypić Bulmersa, te puby, zrobić zakupy w Penneys. Ehhhh.