o jak super 🙂 to ja troche odwrotnie, zapraszam w odwiedziny do siebie (wwa), full wypas z noclegiem na dmuchanym wielkim materacu 😉 Cale wakacje siedze w mieszkaniu sama z psem, wiec bardzo chetnie przygarniemy kogos do kogo mozna sie odezwac.
Powiedzcie mi, że ktoś się jutro do nas wybiera na Markowską i kabaret Moralnego Niepokoju. Chcę iść a nie mam z kim ( w końcu wstęp wolny+ wolne od domku ;]) O Łomiankach mówię 😉
Istnieje szansa, że od soboty 26.06 do środy 30.06 będę w Warszawie. Niestety, nie znam jeszcze szczegółów, chociaż plan mojej wizyty będzie pewnie ustalany na bieżąco 😉
ja prawdopodobnie w weekend 3-4 lipca będę w Trójmiescie. chetnie odwiedze hipodrom - jesli znajdzie się jakiś przewodnik po włosciach 😉
Pauli, Opolanka, jak bedziecie w wawce to dawajcie znac - z tego co pamiętam, to przynajmniej jedna z was jest winna komus worek marchewek - nadeszła pora rozliczeń 😉
to ja tak z innej beczki jest tu ktos z Paryza? lub poludnia Francji? w Paryzu bede od ok 26.09, poludnie Francji-prawdopodobnie Montpellier sierpien/poczatek wrzesnia 😉