a widzisz Maleństwo... bo to wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie... znów zmiana, bo okazało się, że J. nie ma we wtorek lekarza w pracy, to możemy zostać dłużej🙂 minimum do poniedziałku zapewne, więc Cię ja zanudzę zapewne, a J. nie raz rozśmieszy:P tak się cieszę🙂
Wywiało mnie za pracą do mazowieckiego, a dokładnie to do Siedlec. Bardzo chętnie nawiąże kontakty z koniarzami z forum 😉 w perspektywie, jeśli wszystko dobrze pójdzie, zostanę tutaj na dłużej, a na pewno do końca wakacji. 🙂 ma ktoś ochotę na kawę, przejażdżkę na rowerze? A może chce mi ktoś pokazać okoliczne stajnie, lub swoją własną?
ooo, aien odezwij się w takim razie - ja właśnie z Siedlec, możemy coś "podziałać" 😉 Dworcika szykuj w sklepie jakieś promocje bo niedługo będę wyruszać w podróż w kierunku Gdańska przez Toruń 🤣
Prawdopodobnie będę wyjeżdżać 5 lipca to jest sobota (w soboty macie otwarty sklep?) a jeśli nie to 7. Na początku lipca będę w Starogardzie Gd. więc gdyby ktoś miał czas i chęci to proszę o kontakt 😉
Jak częsci forumowiczów wiadomo w niedzielę Wrocław (ja, Katija, Epka, Repka i Isabelle) jedzie do Warszawy*, więc kogo jeszcze spotkamy oprócz Kujki i Amnestri ? 👀