Piotrków Trybunalski to w sumie nie duze miasto , stajni tez pewnie dziesiatek nie ma a i koni takich samych również. Przeczytaj blog , wyłap co sie da i mysle ze zlokalizujesz , na volcie tez jest pare osób z tego samego miasta.
voltowa (bo nie wiem czy re-voltowa też) miloska-mak czy coś w ten deseń jest z tego samego miasta i ta cała zwichrowana panna i ona wymieniają komentarze...
ha i wszysko jasne! wszystko jest ok a zwichrowana jest dobra tylko ten koń jest głupi 🙂 odp ww miloski na moje pytanie czy uważa że przedstawiona stuacja jest ok:
tak a czemu by nie? co jest w tym zlego ze: -obcina delfowi jedzenie? ma za duzo a chodiz malo wiec sie rostyl i traci kondyche i ma za duzo energi -ze bedzie chodził do wazoa? kazdy kon może jesli jest ujezdzony do woza -ze bedzie lonzowany przed jazda? wyszaleje sie dzieki czemu zwichrowanej sie nic nie stanie ani jej mamie na jezdzie -patenty? dobra rzecz a zwichrowana jest osoba dobrze jezdzaca wiec wie jak sie nimi posugiwac -ostrogi?na zawody ujezdzeniowe takie wazniejsze sa wymagane i to jets pomoc ktora pomaga isc koniu a nie wlec dupe wiec bedzie aktywny na jezdzie wiec nie widze nic w tym brutalnego ani strasznego?wiec dlaczego mam jej na to nie pozwolic? a co do jazdy to sory ale kon jesli chce cie zwalic stawia ci sruby jedna za druga to chyba musi walnac batem aby jej suchał a na lonzy nie bila go tylko popedzala no wiec tylke 😉
sosi można jeszcze zrobić taki manewr, że ktoś z piotrkowa się z nią niby zakumpluje, będzie chciał popatrzyć, jak jeździ... i dowody murowane 😁 a można ją namierzyć po IP kompa 😉
chyba zaczne czytac co tam wypisuja na pb 😲 poprostu szok... no bo wiecie, konie sa z reguly glupie, puste i nic nie potrafia, my jestesmy super, no i zeby dobrze chodzily to trzeba zlac 😎
szukałam na n-k na rózne sposoby ale chyba słaby ze mnie detektyw...
napisała gdzies w tym swoim profiu ze w 2008 r zdala srebrna odznakę i mam 24 nazwiska...
nie wiem czy straz zareaguje na 'dowód internetowy', wiec nie wiem czy podejmą sie identyfikajci przez IP czy kontaktując sie z adminem tego portalu... nie sądze zeby udało sie ;zakumlpwac' z taką osobą - ja bym nie potrafiła nie zareagowac jakbym to zobaczyla, a nie sadze ze pokazalaby to nowej kolezance :/
Tak czytam i czytam i jestem przerażona ową panną zwichrowana psychicznie 😲 Może i jest to prowokacja (mam nadzieję!), ale ona ma wyraźnie sadystyczne fantazje. I jeszcze chwali się w internecie swoim niewyżyciem. Taka osoba wogóle nie powinna mieć zwierząt... Już lepsze sa panienki "koffające konisie"...
to chyba i ja zacznę czytać photoblogi bo takich ciekawych rzeczy to się nigdzie nie dowiem jak nie tam 🤣 a tak na poważnie to mam nadzieję, że ta dziewczynka ma tylko wybujałą fantazję... tak czy tak biedne konie...
wali mnie to co ona wypisuje nawet tego nie czytam , a wcześniej niech pomyśli ze internet to nie zabawa i ze nie można sobie robić jaj lub nie i ze ktos moze na cos takiego zareagowac bo zwierzęta to żywe istoty i przez monitor nie wiemy czy ktos zartuje . ( a na blogach znajdujemy duzo ciekawych rzeczy) Zolka tez jej inteligentnie odpisała , jej również gratuluje