mylovehorses, oh nie, aleś mi powiedziała. Teraz zamknę się w sobie i pójdę podciąć żyły łyżką, żeby bardziej bolało. Ja nie jestem tylko w stanie zrozumieć, dlaczego nie pojmujecie prostego mechanizmu: publikujecie coś i jest to komentowane. tak samo jak życie gwiazd i gwiazdeczek. Na prawdę nie trzeba być wybitnie inteligentnym, żeby to zrozumieć...
Strzyga, ale jak Ty możesz oceniać kogoś po czyichś postach, albo po tym co wypisuje w internecie! Przecież tak nie można! 🙂 To, że nie są w stanie złożyć poprawnego zdania po polsku, piszą infantylnie, skaczą przeszkody których częścią składową są ludzie i doznają intelektualnego orgazmu po napisaniu: "Zlewam was!", o niczym przecież nie świadczy. 😁
mylovehorses, i co zrobisz z moim IP? 😂 Jest dziewczyną Waszki G, a ten właśnie nakłada swą kominiarę i idzie na robotę... 🙂 Ten to nawet po moim dynamicznym IP dojdzie, gdzie składam swe posty. 😎
ej ale w tej ankiecie jakieś dziwne nazwy!! Co to jest ta oliwka _________________
achh... już wiem Cool to takie łagodne kiłeznoo o samku oliwkowym... naturalne jak się nie mylę?
To mi się spodobało 😀
A teraz tak sobie usiadłem i przeczytałem ostatnie 3 strony tego wątku które tak szybko się nabiły , i po prostu płakac się chce albo umrzec ze śmiechu ;P
No Strzyga "nie tnij się za mocno bo ślady będą " :P potnij się lekko to nie będzie ^^
Właściwie decyzja należy do moderatorów,ale czy nie prościej byłoby dac jakaś chociaż czasową blokade tym jak to mówicie "quniarkom"bo szkoda forum zaśmiecac... 😉
Grzegorz2, 😵 O ja nie dobra, teraz to pójdę poklęczeć na grochu ( a będzie bardzo bolało, bo wyskakując w szaleńczym tańcu z gabinetu dyrektora przywaliłam we framugę i mam ogromnego, granatowego siniaka :marze🙂
Ale z drugiej strony: Łiii, poznam Waszkę G. 😅 Zawsze chciałam tańczyć z nim zamiast tego faceta w czarnym,, co go obłapiał cały teledysk.
Co do tej blokady - chyba jasno było w regulaminie czy gdzies tam napisane że nie można nadmiernie edytowac swoich odpowiedzi mylovehorses właśnie to zrobiła ^^
Strzyga, ale jak Ty możesz oceniać kogoś po czyichś postach, albo po tym co wypisuje w internecie! Przecież tak nie można! 🙂 To, że nie są w stanie złożyć poprawnego zdania po polsku, piszą infantylnie, skaczą przeszkody których częścią składową są ludzie i doznają intelektualnego orgazmu po napisaniu: "Zlewam was!", o niczym przecież nie świadczy. 😁
mylovehorses, i co zrobisz z moim IP? 😂 Jest dziewczyną Waszki G, a ten właśnie nakłada swą kominiarę i idzie na robotę... 🙂 Ten to nawet po moim dynamicznym IP dojdzie, gdzie składam swe posty. 😎
hmmm... A może poprosu przestaniecie krytykować kogoś nie patrząc na siebie? Też potrafie skrytykować zdjęcie nie znając całej sytuacji 😉
Niedawno skrytykowałyście fbl dziewczyny na którym znajduje się zdjęcie dwóch dziewczyn galopujących na oklep ... (mam na myśli fbl o klaczy Orszy) A więc jedną dziewczyną jestem ja.. I uważam że galop we dwie na oklep jest wygodniejszy dla konia i jeźdźców niż galop jednej nie doświadczonej forumowiczki w siodle... Przykro mi ale taka jest prawda ... Krytykujecie... A nie wiecie jak jest. A może któraś z forumowiczek pokaże mi swojego fbl dla porównania? Też z chęcią skomentuje i skrytykuje czyjegoś photobloga bez czytania notki ... 🤔wirek: nikt się przed wami płaszczyć nie będzie i nie będzie dziękować za to że skrytykujecie jego, jego fbl (bądź bloga, strone) i jeszcze jego konia 🤔 opanujcie się troche ❗
Ps. Najmowiczowa (Mospanek) wydaje mi sie że się znamy :PP Chociaż nie do końca jestem pewna... Napewno widziałam Cię LKJ Tarpan 🙂😉
Ja wstawiłm link ,ale nie oczerniałam Cie,a jedynie zapytalam czy to, aby nie jest niebezpieczne dla konia... wiec wypadaloby z Twojej strony rowniez czytac posty uzytkownikow,a nie wmawiac,ze niby krytykuje... 🙄
Oj Ritko, Ritko.. nie wiem czy wiesz, ale siodło rozkłada trochę ciężar na grzbiecie konia i trochę nibeluje "wstrząsy".. Od czasu do czasu można sobie pojeździć w dwójkę na koniu, o ile koń nie jest skontuzjowany i nie powinien stać na emeryturze :/
Nie skomentuje poza tym innej Twojej pracy z Orszą.. bo wszelkich rozumów nie pozjadałaś, a tak właśnie się zachowujesz..
jeśli ktoś jeszcze pamięta moje ukradzione zdjęcia i umieszczone jako ktoś inny to sprawa chyba dobiegła końca photoblog został usunięty a ta małolata napisała mi odpowiedź na moją wiadomość, brzmi ona tak: "sorry! głupi pomysł! bardzo..." -mi tez bardzo przykro 🤣
koniarka94 - akuratnie widziałam na YouTube Twoje/koleżanki super filmiki na Orszy, lonżowanie i skoki na wypinaczach, skoki na oklep, rypanie emerytowanej kobyle po kręgosłupie, skoki przez kanciaste, ostre, niebezpieczne deski... Więc nie zgrywaj tutaj takiej mądrej! A komentarze pod filmikami jeszcze lepsze! To ja logowałam się jako escadiaxx, a domyślam, że Ty jesteś albo właścicielką Orszy albo koleżanką, z którą na YouTube wdałam się w dyskusję i która zawzięcie broniła właścicielki, tłumacząc, że jestem głupia, bo nie wiem w jakim celu skakała na wypinaczach! No właśnie nie wiem... i wciąż się nie dowiedziałam... brakło argumentów? Proszę uprzejmie:
Dalej takaś mądra?
Prosiłaś też o adres naszych fotoblogów. No problem: www.photoblog.pl/darolga Zapraszam - jeśli zauważycie jakąś głupotę, piszcie śmiało, pośmiejemy się razem, jeśli będzie to tego warte, albo nakrzyczycie trochu na mnie, jeśli będzie ku temu powód - będę przynajmniej wiedziała na przyszłość.
słuchajcie tu nie chodzi o obrzucanie się błotem. z tego co wiem to wątek miał służyć za to by pokazać innym jak nie powinno się jeździć, a nie po to by skakać po kimś.
Nie wątek miał ukazać ZABAWNE sytuacje w stajni, na zawodach czy w towarzystwie. A nie wytykanie błędów. Przynajmniej ja taka postać tego wątku pamiętam.
unicorna - owszem, ale zobacz co się dzieje, kiedy wstawiamy adres jakiegoś fotobloga. Banda quoniarek z pustką w głowie i brakiem argumentów wpada na forum, po to tylko, żeby - jak to rewelacyjnie określił Grzegorz2 - przeżyć intelektualny orgazm wypowiadając doskonale wyuczone "jesteście głupie, to durne forum, leję na was"...
Notarialna - nie zabawne, tylko miał pokazać dumne nastolatki wstawiające zdjęcia konia na pelhamie, którego poskromiły prawie jak Monty Roberts i prawdziwe perełki wśród jeździeckich forum, czyli mądre rady 10-latek w stylu "jak konik nie chce galopować, to załóż ostrogi, ale koniecznie zmrożone".
Owszem i to również. Ale wtedy przynajmniej zabawne to nawet było, można było się pośmiać. A teraz takie wciskanie tych fbl na forum jest niesmaczne i nudne się zaczyna robić. Co nie znaczy, że kuoniarki są święte bo chamstwa i braku kultury tolerować nie będę. Tego się nie wytrzebi.
w sumie fajnie by było żeby forum wróciło do swojej pierwotnej formy. może najlepiej wstawiać zabawne zdjęcia bez dodanego komentarzu? wtedy nie będą miały za co robić nalotów.
Tu się zgadzam. Fajne były akcje typu "siodłu muwię nie" i takie tam. Wszystko przez ten nalot quoniarek. Mam wrażenie, że po prostu któraś z nich szpieguje i informuje na bieżąco czyj photoblog jest aktualnie "obrabiany" na forum.
unicorna - będą robić jeszcze większe naloty. Bo zdjęcie wstawione bez zgody autora i w ogóle. I spójrz prawdzie oczy - czasem komentarz aż sam ciśnie się na usta, wątpię, zebyśmy wszyscy powstrzymali się od śmiechu i uszczypliwych postów.
dziewczyna2019 - wiek nie ma tu znaczenia aż takiego, jest raczej wyrazem nadziei, że może kiedyś z tego wyrosną. Sama jestem gówniarą, bo przecie dopiero 18 lat na karku, a jednak to nie wiek jest wyznacznikiem prezentowanego poziomu. Bezmózg będzie bezmózgiem i w wieku lat 40...
Darolga spróbujmy po prostu dawać sam link do pb na początku, ale nie dodawajmy do tego komentarzy. każdy kto wejdzie tam będzie wiedział o co chodzi. a nie będą mogły się przyczepić, ponieważ nic nie zostało powiedziane na ten temat.
np. u mnie na unicorna.photoblog.pl - te zdjęcie co jest teraz to proszę pamiętać że tylko do zdjęcia siedzimy we dwójkę na koniu 🙂