Dziewczynki dyskutują o woltyżerce. Uznały, że łatwo spaść w trakcie wykonywania ćwiczeń. Ale z racji tego, że z kuca upadki są mniej bolesne wspólnie wydedukowały:
No właśnie. Więc lepiej wykonywać woltyżerkę na kucykach
Już widzę zespoły pomykające na małym przebierającym nóżkami kucyku.
Mam nadzieję, że na Re-Volcie nikt nie ma araba, bo nie wiem czy wiecie, ale:
Apsolutnie Araby nie sa stworzone do rzadnej dycypliny sportu one sa na wystawy ta to koniki o malym wzroscie
jakim waszym zdaniem sa zagrozone rasy???? moim mustangi i dartmory wsumie nikt ich jeszcze nie ujazmil moze i zyja na wolnosci a le w rezerwatach nie mozna dopuscic to tego by wymarly ...caly ekosystem by sie rospad
Hmmm... wiecie ze kon wykastrowany to traci juz swoje cale pokolenie moim zdanie duzo ras jest zagrozonych tylko nawet nie zdajemy sobie sprawy... np. 5 koni z bulina np. Szaman, Bartus , Kacper,Kronos i Nazar z nich tylko Kronos jest Ogirem i co z tego wynika ze tylko na swiecie jest tylko 25% z 100% Ogieryw reszta to Konie kastrowane
nie mam pytań 😵 czyli, że klacze to też konie kastrowane?
jakim waszym zdaniem sa zagrozone rasy???? moim mustangi i dartmory wsumie nikt ich jeszcze nie ujazmil moze i zyja na wolnosci a le w rezerwatach nie mozna dopuscic to tego by wymarly ...caly ekosystem by sie rospad
darloga, przez Ciebie aż mnie brzuch boli od smiania się.. 😁 😁 🙇 jej, czy z tego się wyrasta? czy ta yntelygencja zostaje na zawsze? 😁
[quote author=_kate link=topic=26.msg160848#msg160848 date=1233270073] rozpad------ język polski to Twój wróg, a polonistka się na Ciebie uwzięla... 👀 [/quote] pewnie spała na polskim 😁
Zuziasta hm, myśle że tak skoro ich tyle tam yntelygentnych to jak klacze kastrowane, to wymiona im się kastruuje? albo wycina na zero ? 😁 😁