Oglądałam wczoraj ten mecz w barze i szczerze mówiąc wynudziłam się :/ Nie grali jak na Hiszpanów przystało. Teraz będą prawie same dobre mecze, już nie mogę się doczekać 😀
W piątek dopiero są... 🙄 Fakt, nie zagrali tak jak potrafią... 🤬 Dlatego ja przychodziłam dopiero jak komentator zaczynał się drzeć. 😀 Ojj to będzie trudny mecz, ale pewnie będzie ciekawie. 🙂
merypewnie, że mają i to duże! Mam nadzieję, że skopią tyłki Paragwajczykom 😀 Szkoda tylko, że mój ukochany Torres bez formy 🙁 ale w końcu 2 miesiące temu przeszedł operację więc można mu to wybaczyć, 3mam kciuki żeby w końcu udało mu się coś strzelić 🙂
Holandia-Brazylia 2 lipca o 16.00 Urugwaj-Ghana 2 lipca o 20.30
Argentyna-Niemcy 3 lipca o 16.00 Hiszpania 😅 -Paragwaj 3 lipca o 20.30
I teraz trochę mojej fantazji: W półfinale Hiszpania gra z Argentyną a Brazylia z Urugwajem po czym Espania wygrywa i w finale zmierza się z Brazylią i zostaje mistrzem 😀
I teraz trochę mojej fantazji: W półfinale Hiszpania gra z Argentyną a Brazylia z Urugwajem po czym Espania wygrywa i w finale zmierza się z Brazylią i zostaje mistrzem 😀
Taak... Hiszpania mistrzem nad Brazylią... To by było spełnienie marzeń. 😍 Torresa trochę szkoda fakt. No i Villa nie ma z kim współgrać na meczach. 😀 A Paragwaj ma jechać do domu!
Ja przeżywałam ten mecz strasznie , ale cieszę się , że się obudzili moi ukochani Holendrzy 😀 Powiem szczerze zwątpiłam po bramce w 10 minucie 😁 A tu taka niespodzianka 😀
Grzesiek.1993 oprócz ''samobója'' Melo, jego skandalicznego zachowania wobec jednego z Holendrów, otrzymania czerwonej kartki i grania Brazylii w osłabieniu to nic nie straciłeś.. 😁 Ogólnie to dużo się działo ale tylko to mi zapadło w pamięć.
Trudno to nazwać samobójem , bo po strzale i wyskoczeniu do piłki Cezara i Melo piłka tak naprawdę "przetoczyła" się po głowie Melo i wpadła do bramki . Obaj chcieli wybić , bo Melo był przodem do środka boiska , nie zgrali się z bramkarzem . Trudno nazwać faulem to co zrobił Melo - skopał w udo Holendra ze złości 🤬