Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

Yeach!!!  😅 Hiszpania górą! Villa bohaterem!  😀
Farciarze...Zaraz posypią się ignory  😁
Oglądałam wczoraj ten mecz w barze i szczerze mówiąc wynudziłam się :/ Nie grali jak na Hiszpanów przystało.
Teraz będą prawie same dobre mecze, już nie mogę się doczekać 😀
Może moi Holendrzy się ogarną i będą grać jak na Holendrów przystało ?  🤬 Chyba będą musieli , jak chcą Brazylię ograć  🥂
Hiszpania  😅 😅
Nie ogarniam tych tabelek z fazami. Dzisiaj i jutro nie ma żadnego meczu? Dopiero w piątek?
Na onecie nie widzę , żeby było podane co i kiedy z ćwierćfinałami . A powinny być daty podane , nawet jeśli dopiero w piątek grają .
Kolejne mecze dopiero od piątku, dziś dla rozluźnienia mecz Komorowski kontra Kaczyński  🤣
Jaki wynik obstawiacie?
W piątek dopiero są...  🙄 Fakt, nie zagrali tak jak potrafią...  🤬 Dlatego ja przychodziłam dopiero jak komentator zaczynał się drzeć. 😀
Ojj to będzie trudny mecz, ale pewnie będzie ciekawie. 🙂
Hiszpania z Paragwajem dalej... maja szanse 🙂!!
A Holendrzy pewnie będą grali w czasie moich piątkowych lub sobotnich egzaminów  🤬 Takie moje szczęście  🤣
merypewnie, że mają i to duże! Mam nadzieję, że skopią tyłki Paragwajczykom 😀
Szkoda tylko, że mój ukochany Torres bez formy 🙁 ale w końcu 2 miesiące temu przeszedł operację więc można mu to wybaczyć, 3mam kciuki żeby w końcu udało mu się coś strzelić 🙂

Holandia-Brazylia 2 lipca o 16.00
Urugwaj-Ghana 2 lipca o 20.30

Argentyna-Niemcy 3 lipca o 16.00
Hiszpania 😅 -Paragwaj 3 lipca o 20.30

I teraz trochę mojej fantazji:
W półfinale Hiszpania gra z Argentyną a Brazylia z Urugwajem po czym Espania wygrywa i w finale zmierza się z Brazylią i zostaje mistrzem 😀
I teraz trochę mojej fantazji:
W półfinale Hiszpania gra z Argentyną a Brazylia z Urugwajem po czym Espania wygrywa i w finale zmierza się z Brazylią i zostaje mistrzem 😀

A Niemcy gdzie? 😀 😎
Taak... Hiszpania mistrzem nad Brazylią... To by było spełnienie marzeń.  😍
Torresa trochę szkoda fakt. No i Villa nie ma z kim współgrać na meczach. 😀
A Paragwaj ma jechać do domu!
pojedzie 😎
W moim mieście już lecą zakłady że Brazylia wygra  😀iabeł:

A tak serio to ciekawe kto wygra  👀
<Brazylia! Brazylia!  😁>
Oraaaaaaaaaaaanje!!!!!!! 😅 😅
Holandia : Brazylia 2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  😅 😅 😅 😅 😅
Macie swoją Brazylię  🤣
Holandia. 🙂 😅 Aczkolwiek Brazylijczyków trochę mi szkoda. 🙂
Ależ mnie to nerwów kosztowało...  😵
Szkoda Brazylii, do ostatniej sekundy wierzyłam, że dadzą radę :/
Ja przeżywałam ten mecz strasznie , ale cieszę się , że się obudzili moi ukochani Holendrzy  😀 Powiem szczerze zwątpiłam po bramce w 10 minucie  😁 A tu taka niespodzianka  😀
Mi jakoś Brazylii nie szkoda 😉
Kibicuję Holandii i Hiszpanii, nie wiem co zrobię jak znajdą się razem w finale 🙂
Czyli tylko ja jestem wielkim przegranym ?  😁
Byłam za Portugalią i Brazylią. Teraz mnie ten mundial przestał interesować.  🤔
Ale emocje  😜 Cieszę się, że pokonali faworytów. 😀 
Bardzo nie podobało mi się zachowanie Melo ... chociaż niektórzy Holendrzy też nieźle symulowali.

Teraz czuję, że Argentyna ma większe szanse na wygraną 😎
🤔 Nie oglądałem meczu. Było coś ciekawego? ;D
Grzesiek.1993 oprócz ''samobója'' Melo, jego skandalicznego zachowania wobec jednego z Holendrów, otrzymania czerwonej kartki  i grania Brazylii w osłabieniu to nic nie straciłeś..  😁  Ogólnie to dużo się działo ale tylko to mi zapadło w pamięć. 
Trudno to nazwać samobójem , bo po strzale i wyskoczeniu do piłki Cezara i Melo piłka tak naprawdę "przetoczyła" się po głowie Melo i wpadła do bramki . Obaj chcieli wybić , bo Melo był przodem do środka boiska , nie zgrali się z bramkarzem .
Trudno nazwać faulem to co zrobił Melo - skopał w udo Holendra ze złości 🤬
ninevet haha nie tylko ty, moje zdanie jest dokładnie takie samo ;p
odpadła Portugalia, teraz Brazylia, a fe, nie mam już co oglądać ;p
breakawayy, ninevet- również już mnie nic interesuje.
Szkoda  😕

Jutro całe osiedle będzie w kiepskich humorach  🤔
Ja jeszcze póki co mam  😀
Wierzę , że Niemcy jutro ograją Argentynę  😁 Finał ?

Holandia : Niemcy  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się