Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

hahaha wlosi do domu, moja szefowa wloszka placze  🤣 🤣

a wczoraj mi niemcy narobili stresa, na szczescie wygrali, ale cienko, cienko bylo. mam nadzieje tylko, ze Anglii dokopia  🏇 🏇
1😲 dla Holandii po pierwszej połowie  😀 Nie oglądam , ale lukam tu :
http://sport.onet.pl/na-zywo/relacje/pilka-nozna/3305772,komentarze.html
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=25911.msg632697#msg632697 date=1277398969]

a wczoraj mi niemcy narobili stresa, na szczescie wygrali, ale cienko, cienko bylo. mam nadzieje tylko, ze Anglii dokopia  🏇 🏇
[/quote]
Sny i marzenia.  😎 Anglia i Argentyna górą!  😀

Ja dziś w trakcie oglądania Dirty Dancing przełączyłam na mecz i padłam jak zobaczyłam, że Japonia wygrywa z Danią  👍
Japonia : Dania 3:1
Holandia : Kamerun 2:1
Pomarańczowi i tak będą górą  😀
U mnie w domu dzisiaj się szykuje niezła imprezka kibiców Hiszpanii. 🙂 Plazma już podłączona, paluszki i piwo też i będziemy kibicować. 🙂
😅 Hiszpania do boju!!! 😅
Fajnie zrobili. Oglądam teraz mecz Brazylii z Portugalią a w boku ekranu pokazują bramki z meczu Wybrzeża z Koreą. Można oglądać 2 mecze na raz  😁
Heh.  😁 Nieźli są. 🙂
Porażka co za mecz  😵
Brazylia : Portugalia 0😲         
Kartki, faule się posypały... Szkoda tylko, że bramki nie  🙄
Kto nie oglądał i żałuje to może przestać  😵

Korea: Wybrzeże 0:3  😀
Co?! O rany  😵 Jak to w ogóle możliwe? Co się stało z tą Brazylią sprzed kilku lat?
Wybrzeże to pokazało dzisiaj.  👍
Obydwie drużyny chyba sobie odpuściły...ataki trochę od niechcenia, sporo kiwania i krótkie, często niecelne podania...lipny ten mecz był.
Hiszpania zaczęła świetnie. 🙂 Potem tylko ta bramka Chile... A teraz jaka jest sytuacja? Koczuję na razie na kompie i nie chce mi się ruszyć do TV. 😀
Ostatecznie 1:2 dla Hiszpanów  😉
Yeach!  😅
Alabamka dzięki za info. 🙂
Piękny mecz  😀
Niemcy:Anglia  😉 To się mecz nazywa . Tylko te bramka nieuznana  😲 Ślepy by zauważył , że był gol  🤔 Nie byłam za Anglią  🤣
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=25911.msg632697#msg632697 date=1277398969]

Sny i marzenia.  😎 Anglia i Argentyna górą!  😀

[/quote]

i co ?? sny i marzenia??  😁 Niemcy beda mistrzem swiata  🏇
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=25911.msg636145#msg636145 date=1277711748]
Niemcy beda mistrzem swiata  🏇 [/quote]

o nie! to to juz przesada 😉
zobaczymy, zobaczymy  😎
Holandia-Słowacja.
Już Słowacy odśpiewali "Wisi zbójnik,wisi..."
I zaczyna się mecz.
Oby dziś sędziowie nosili okulary.
Argentyna przegrała ?  🤣
Pomarańczowi górą  😀
Nie 😉 Anglia przegrała
Że Anglia to wiem  😉 Obejrzałam cały mecz u rodziców  😉
W ćwierćfinale będzie ciekawie  😀 Holandia : Brazylia (jakoś nie wierzę , że Chile ogra Brazylię)  😀 Chociaż wolałabym Chile . Chyba łatwiejszy rywal . Z Brazylią Holendrzy będą musieli dać z siebie wszystko . Bo na razie bez problemu wygrywają , ale ich mecze nie są porywające ...

A mnie się dzisiaj tych dwóch piłkarzy Holenderskich spodobało  🤣

Mark van Bommel

Robin van Persie

Ten drugi nie ma ładnego zdjęcia  🤣 Jakoś przystojniej w meczu wyglądał  🤣
Paragwaj wygrał po karnych z Japonią
Dzisiaj jeszcze ktoś z kimś gra ?
Kto z kim w ćwierćfinałach , bo przez sesję nie śledzę ostatnio , tylko wczorajszy mecz Holandii oglądałam . I wiem , że Brazylia wygrała ( pod koniec przelatywałam i luknęłam wynik , było 3😲 dla Brazylii ) i to z nią się Holandia w ćwierćfinale zmierzy  😅
No jak to?
Hiszpania-Portugalia!
Serce mi na połowę pęknie.
Z drugiej strony-ktokolwiek wygra będę się cieszyła.
A dalej ?  🤣 Bo jest 8 ćwierćfinalistów czyli 4 mecze  😁 Paragwaj jest 7 (widziałam końcówkę dogrywki i karne) , więc chyba jeszcze jeden mecz jest .
Espania, Espania daaaaaaaaaalej  😅 😅 😅
Hiszpania do domu!
Portugalia!  Portugalia! Portugalia!
Nie!!! Portugalia do domu!!! Hiszpania - do boju!!!  😅
Hiszpaaaaaaaaaaaania 🙂 1😲

i co?? Portugalia do domu aaaaaaaa 🙂 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się