Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

Brazylia z Wybrzeżem Kości Słoniowej 1😲 do połowy  😅
Kaka nie zagra z Portugalią 🙁 Co sądzicie o tej sytuacji? Według mnie nie zawinił, myślę, że po prostu wyciągnął rękę, a tamten na niego wpadł. Dla niezorientowanych: wynik Brazylia:Wybrzeże Kości Słoniowej 3:1
P.S Bramki: Brazylia - 2x Luis Fabiano, 1x Elano(kontuzja) i WKŚ - Drogba
No ja mam trochę mieszane uczucia... Za Elano jestem cholernie zła - to jeden z moich ulubionych piłkarzy, ale w sumie to z Kaką... No owszem trochę chamsko się zachował z tym łokciem i tekstami, ale na czerwoną kartkę to chyba leciutka przesada.
edit: A dla niezorientowanych: Elano prawdopodobnie zagra z Portugalią. Jest mocno potłuczony i mówią, że będzie go bolało, dlatego chcą go nafaszerować jakimiś tamtejszymi Ibupromami i Ibumami. ;]
w ogóle wczoraj sędzia nie panował nad sytuacją 🤔
No. Mój brat miał z niego niezłą pompę. Ale ten co sędziował teraz ( Chile - Szwajcaria) bardzo mi przypadł do gustu. Nieźle panował nad kochanymi znanymi z agresywnej gry Chilijczykami. ;] Kartkami sypał jak św. Mikołąj prezentami w święta. ;]
Red Hot Chile Players 😅

Portugalia wygrała 7😲 z Koreą Płn 😀 a teraz zobaczymy jak będzie grała Hiszpania 😉
A ja mam mieszane uczucia. Byłam za Portugalią, ale jak sobie pomyślałam, co czeka tych biednych Koreańczyków po powrocie do domu...
A ja mam mieszane uczucia. Byłam za Portugalią, ale jak sobie pomyślałam, co czeka tych biednych Koreańczyków po powrocie do domu...

Nic nie czeka złego.Transmitowano ten mecz w Korei! Wielki przełom. 😅
skąd pewność, że nie czeka?
skąd pewność, że nie czeka?

Bo tak w TVN powiedzieli. 😉

a co ma czekac niby złego Koreę? (dobrze odmienilam?  :oczy2🙂
emade, Koreańczyków. Z Korei Północenej.

Tania, ja słyszałam nie tylko o mało przyjemnych rzeczach w stosunku do piłkarzy, ale i do ich rodzin.
Hiszpania: Honduras - 2😲
Taak! 😅 Hiszpania rządzi!
Tania boskie zdjęcie Davida znalazłaś. 🙂
Ahhh żebyście wiedzieli jaki nastrój na ulicach Madrytu, czad 🙂😉))
Taak! 😅 Hiszpania rządzi!
Tania boskie zdjęcie Davida znalazłaś. 🙂

Jest taka strona:
http://girlslovesoccertoo.wordpress.com/
Ślepa jestem , czy nie ma w TV jutro meczu Holandia - Kamerun !?  🤔 Jeśli jest to gdzie i o której ?
20.30
TVP2 czy 1 ?
tvp sport, na tvp2 dania-japonia

a tak Hiszpania cieszyla sie z ost zwyciestwa 😉

Fajna jest ta pełna wersja reklamy Nike.
a co ma czekac niby złego Koreę? (dobrze odmienilam?  :oczy2🙂

Przymusowa praca społeczna piłkarzy  🙁

edit: W wiadomościach sport mówili, że na szczęście nic jeszcze nie jest pewne  🙂
Alabamka,  przymusowa praca społeczna lepsza niż obóz pracy.
yeah!!!!!

Słowacja- Włochy 3:2, Italiance jada do domu !!!

powiem Wam, ze mimo tego, ze nigdy nie interesowalam sie pilka, jak dla mnie to jedne z najgorszych i najnudniejszych sportow ever to ten Mundial budzi we mnie tak niesamowite emocje!! ile tu sie dzieje 😉 faworyci przegrywaja i odpadaja a reszta korzysta 😉
Hihi o Włochów mniej  😀iabeł:
Argentyno masz wygrać!  😅
A co z Meksykiem ? Bo się zgubiłam  😉 Wiem , że przegrał z Urugwajem , jeden mecz wygrał a dalej ?

Holandia  😅
edit: Meksyk: glupoty napisalam 😉

z RPA 0😲
z Francja wygrali 2😲
Przeszedł Urugwaj i Meksyk.
No to sobie mecz obejrzałam  😤 Prosiłam siostrę żeby mi ustawiła TVP Sport  😤 I oczywiście nie mam , piszę smsa do niej "zapomniałam"  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się