Kaka nie zagra z Portugalią 🙁 Co sądzicie o tej sytuacji? Według mnie nie zawinił, myślę, że po prostu wyciągnął rękę, a tamten na niego wpadł. Dla niezorientowanych: wynik Brazylia:Wybrzeże Kości Słoniowej 3:1 P.S Bramki: Brazylia - 2x Luis Fabiano, 1x Elano(kontuzja) i WKŚ - Drogba
No ja mam trochę mieszane uczucia... Za Elano jestem cholernie zła - to jeden z moich ulubionych piłkarzy, ale w sumie to z Kaką... No owszem trochę chamsko się zachował z tym łokciem i tekstami, ale na czerwoną kartkę to chyba leciutka przesada. edit: A dla niezorientowanych: Elano prawdopodobnie zagra z Portugalią. Jest mocno potłuczony i mówią, że będzie go bolało, dlatego chcą go nafaszerować jakimiś tamtejszymi Ibupromami i Ibumami. ;]
No. Mój brat miał z niego niezłą pompę. Ale ten co sędziował teraz ( Chile - Szwajcaria) bardzo mi przypadł do gustu. Nieźle panował nad kochanymi znanymi z agresywnej gry Chilijczykami. ;] Kartkami sypał jak św. Mikołąj prezentami w święta. ;]
powiem Wam, ze mimo tego, ze nigdy nie interesowalam sie pilka, jak dla mnie to jedne z najgorszych i najnudniejszych sportow ever to ten Mundial budzi we mnie tak niesamowite emocje!! ile tu sie dzieje 😉 faworyci przegrywaja i odpadaja a reszta korzysta 😉