Forum towarzyskie »

Mundial, liga mistrzów czyli kącik piłkarski.

Jak już mowa o oczach to ja mam straszną słabość do jednego piłkarza. Kevina Thomsona  😜 Może jest mało znany ale moim zdaniem strasznie przystojny  😎

Ale już w temacie mundialu... Jaki był w końcu wczoraj wynik końcowy Wybrzeża z Portugalią? Bo nie mogłam obejrzeć do końca  🤔
Remis bezbramkowy.
[img]http://e3.pudelek.pl/p544/e8534b2b00157ae94c16c6da[/img]

Fajna jest ta piłka nożna.....

Szkoda tylko,że tak szybko emerytura się pojawia.

Tania ty świntuchu  😂  😎
hihi nie ma to jak baby gadające o piłce  🤣

dla mnie Beckham miał zawsze najfajniejsze ciało. A do tego jak grał, jak jeszcze był w MU!
Tania dzięki  😉
Grają! Mój ukochany "treneiro" Vicente del Bosque.

Hi!Hi!  😂
Lepszy od piłki jest tylko sprint mężczyzn. 😡
Ale bitwa  😀 Do boju Szwajcaria  😅
Masakryczny ten mecz, Hiszpanie się chyba po nim powieszą  🤣 nie jestem za nikim, ale Szwajcarzy nie zasłużyli na ten wynik. ROzumiem defensywną taktykę, ale to? chociaż w 2 połowie się trochę rozegrali i mieli swoje sytuacje.
Urok ktoś rzucił, czy co?  🤔
No to jest aż niemożliwe... może jakiś murzyński czarownik rzucił klątwę 😀iabeł:
A ja tam im życzę zwycięstwa , należy im się  😀 Nie sztuką jest dla mnie wygranie meczu bombardując bramkę rywala non stop i strzelenie mu kilku goli , natomiast piękne jest to , że Szwajcarzy "zamurowali" bramkę i pole karne , a w tym zdołali jeszcze strzelić gola . Broniąc się przed potęgą piłkarską jaką jest Hiszpania .
5 minut doliczył - chyba z dupy  🤣 Ten sędzia coraz więcej błędów popełnia - to ten sam , co dokopał Polsce dyktując z dupy komuś karnego jak wygrywaliśmy  😉
jak by były 3 minuty to juz by wygrali
przesadził webb
Ale jak czuć tą grę na czas, te napięcie  😜

edit: Ja mam jakiś chore uprzedzenie do Hiszpanów. Przegrali!!  😅
I dobrze  😀
Nie dobrze.  🙁
😵
Dla Ciebie - kibica Hiszpanii ( bo tak zrozumiałam z wypowiedzi ) - nie dobrze  😉 Dla mnie kibica tylko i wyłącznie Holandii , a w meczach z faworytami chcącej by słabszy , skreślony zespół pokazał , że można się bronić i wygrywać czy chociaż zremisować - dobrze  😉

:przytul:
Ja nie mam do nich nic i lubię taki ofensywny futbol jaki prezentuje Hiszpania, lubię też tam kilku piłkarzy, ale dzisiaj zabrakło im pomysłu, Napiepszali w bramkę przez 90 min i nic z tego nie wynikło. Czasem trzeba sie cofnąć - dac pograc przeciwnikowi i wtedy uderzyć raz a celnie z kontry. A tak grali na pałę przez cały mecz i się to na nich zemściło. Tak można grać z Polską, która nie ma obrony. Nei wolno się dać zamurować drużynie, która umie grać w obronie.

No ale Hiszpanie taktycznie myślec nie potrafią, hehe. W sumie trudno im się dziwić jak tak pięknie i zazwyczaj skuteznie grają - ale czasem może się to mścić.
kocham takie mecze pełne emocji.. ale nie wtedy kiedy mój faworyt przegrywa 👿 wszystko przez to globalne ocieplenie 😁
Ja lubię mecze , gdzie coś się dzieje z obu stron . Byleby nie było brutalnie , ale pięknie .
Portugalia bez Figo jakoś straciła rezon . Ale chyba Portugalia jest jedną z najbardziej brutalnie grających drużyn ?
Matko , jak teraz patrzę co się dzieje w futbolu , to nie łapię kto gdzie co  😵 Kiedyś znało się składy na pamięć  🤣 Gdzie czasy Gianlucici Pagliucy , Pata Bonnera , Petera Schmeichela ( lansującego się obecnie w "Brudnej robocie" na Discovery 🤣 ) i Fabiena Bartheza ?  😁 No i nieśmiertelnego Edwina van der Sara  😉
Hm... a jak koleżanki znajdują dwójeczkę (2) z Urugwaju?
😉
Wrzuć fotkę , bo nie oglądam  😉

Diego Lugano-Alma celeste,sangue tricolor.....

szukałam mniej ubranego,ale szkoda mi meczu
A mi znów ukradli telewizor na jakieś ranczo i nie mogę obejrzeć meczu  😤 Napiszcie po meczu wynik  😉
Fajny ten Urugwaj!  😅
Zostałam ich fanem właśnie.  😅
Mi też bardzo przypadli do gustu po dzisiejszym meczu 😀
http://pl.wikipedia.org/wiki/Urugwaj
Zobacz jaki to fajny kraj.
Klimat miły. Wyjechałabym już jutro.
Ale to nie główny tylko sędzia techniczny dolicza czas, Webb to tylko zatwierdził 😉

Całym sercem jestem za Hiszpanią i mam nadzieję, że to z ich udziałem będzie finał!
Co do dzisiejszego meczu - no cóż, mieli bardzo dużo sytuacji, nie udało się, nie przebili się przez Szwajcarów ale i tak gra Hiszpanów jest jakościowo zdecydowanie lepsza 🙂

A to mój Mistrz  😍

Uploaded with ImageShack.us
brawo Argentyna! 🏇
Dalej gra u nich kilku neandertalczyków ?  🤣 Przepraszam , ale paru kiedyś piłkarzy z Argentyny tak wyglądało  😂 Chociażby Tevez  😎 A do tego brutal jakich mało  🤔 Kiedyś pamiętam jak z główki przyfasolił w brodę od dołu van der Sarowi  🤬

Dlaczego neandertalczyk ? Ma strasznie uwypuklone łuki brwiowe  😉 I część twarzową - jak neandertalczyk  😉
[quote author=fruity_jelly link=topic=25911.msg624203#msg624203 date=1276781203]
brawo Argentyna! 🏇
[/quote]
HA! Się wie na kogo liczyć  😎

A nie jakaś tam Hiszpania.  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się