To co wyprawiał Muslera w bramce wołało o pomstę do nieba... W takich momentach cieszę się, że Hiszpania ma Ikera, który jest jak koń do cuttingu 😁 - ma instynkt, jest odważny, przewidujący. A tamten jakiś taki przestraszony, niepewny, miałam wrażenie, że bardziej liczył na szczęście - że piłka do siatki nie wpadnie, niż w swoje umiejętności... 🤔
Ja to żałuję trochę , że w tym finale i pewnie już nigdy nie staną naprzeciw siebie w meczu Holandia:Hiszpania dwaj najlepsi bramkarze na świecie - Casillas i van der Sar 🙁 Oby jutro Stekelenburg kaszany nie odwalał jak w meczu z Urugwajem 🤬 van Bommel pauzuje za kartki czy będzie grał ?
Bramka Forlana - coś pięknego. Szkoda mi Urugwaju, grali naprawdę bardzo fajną piłkę, no ale więcej szczęścia mieli dziś Niemcy. Ośmiornica znów się nie pomyliła 😁
Pursat bo Casillas to jest numer 1 w skali światowej, ma refleks, naprawdę mało co mu można zarzucić. 😀
Co to ma być ? 😵 Przewiduję , że "moi" nie skończą meczu w 11 . Przynajmniej jedna czerwona kartka będzie 🙁 van Bommel nie panuje nad sobą i rąbie po nogach ile wlezie 🤬 Faul na Alonso (?) przypomniał mi akcje Zidane'a sprzed 4 lat , ale to było mniej zamierzone . Takie uderzenia są mega niebezpieczne 🤔wirek:
Nuuuuuuuuuuuuuuuuda 🤦
Edit : jak to teraz jest ? Nie ma dwóch meczy pauzowania za dwie żółte kartki ? de Jong i van der Will w ćwierćfinale dostali drugą żółtą kartkę , w półfinale pauzowali , teraz znów grają .
Masakra nie mecz :emot4: Jak można było nie wykorzystać dwóch okazji 🤬 :emot4: 6 na 11 (a może więcej ? Z psem byłam) Holendrów z żółtymi kartkami 🤔 Proszą się o czerwony kartonik 😵 Webb ma cierpliwość . Miło jestem zaskoczona jego sędziowaniem . Będą karne (tak przewiduję) , a Holandia bez van der Sara w karnych nie ma szans 🙁
3 dla Hiszpanii z tego co pamiętam . Mówiłam , że nie zagrają do końca w 11 ? 🤣 Chociaż prędzej bym się spodziewała , że wyleci van Bommel 😀iabeł: Ja nie patrzę , tylko słucham 🙄 Nie chce mi się oglądać , nawet ukochanych Holendrów , bo to co wyprawiają 🤔wirek: 👿 Faulują masakrycznie , zaraz kolejny wyleci z boiska . I gola 2 razy mogli strzelić , jak nie więcej 🤬
Paul się nigdy nie myli 😅 Holendrom się przez cały mecz nie należało nic poza wielkim laniem na gołe d*py 🤬 I mówi to największy chyba kibic Holendrów na tym forum 😲 🤣