Sama byłam zaskoczona . Narysowana jedna brzoskwinia , a tu mi się 3 pojawiły 😲 Wcześniej jedną albo dwie wygrałam zdaje się w szparagowym konkursie . Albo jedną wygrałam , a drugą kupiłam .
Prezenty wysłane 😉 Jeśli ktoś ma ochotę coś mi wysłać, to bardzo proszę o zwierzaki (mam na razie tylko krowę) albo taczki. Wysyłając prezent nie traci się nic swojego, prawda? Jestem na 16 poziomie i już się nie mogę doczekać odblokowania osławionej dzikiej łąki.
Misskiedis - nie da się zawiesić, po prostu wrócisz do zalanych, zachwaszczonych pól i zabluszczonych drzew 😉 No chyba, że wynajdziesz kogoś do opieki 😁
Zalaniem się nie przejmuj, gorzej z chwastami, ale na to sie nie da niestety poradzic. Na forum farmeramowym ludzie radzili, zeby zostawic zwierzaki na glodzie i pustepola
U mnie się faktycznie dziwne rzeczy dzieją 🤣 Kupuję za SG jedno ulepszenie orzecha włoskiego , wcześniej śliwki - i co ? Dostaję dwa ulepszenia każdego drzewa zamiast kupionego jednego 😁 Najpierw 3 brzoskwinie , teraz podwójne ulepszenia ? 😎
Kami, a wszyscy sąsiedzi sa aktywni? (Termometry sprawdź)
W kwestii sasiadów - jedna z moich opiekunek stajennych tez gra i potrzebuje jeszcze trójki sąsiadów. Jakby ktos nie miał jeszcze kompletu, to chętnie przygarnie 😉 Nick: Girgona