Doszła, dzięki :kwiatek: A ja niestety do jutra robię przerwę na OFFie, mam BANa, bo napisałam, żeby uważać na jednego gracza-dałam się drugi raz (w historii GT) okantować- miałam dostać estradę za dwa buki i czerwone ranczo, chcąc pokazać, że jestem uczciwa wysłałam dwa buki, miałam dostać estradę i wysłać dopiero czerwone ranczo. Wysłałam dwa buki i... koniec. Ani estrady nie dostałam, ani buków nie odzyskałam.
calore, przypuszczam, że do następnego GT skończę motylki, bo mam 7 zagród i w miarę szybko mi to idzie, to Ci wyślę jedne motylki 😉 czy to nadal aktualne? 🙂 niestety nie mam nic na wymianę, chyba, że jakieś skromne rzeczy 😡
z forum Witajcie Farmerzy!
Właśnie otrzymaliśmy potwierdzenie od Community Managera, że kod
TURKEY
jest oficjalnym kodem, który jest ważny do czwartku - 29.11.2012, do godziny 11😲0. Po wpisaniu kodu otrzymacie:
Kombajn/Siewnik/Stajenny na 12 godzin 3 gwiazdki 15 indyków
Ja potrzebuję motyle i cytryny do zadań w spółdzielni, wiele na wymianę nie mam, na zbyciu mam świstaki i gruszę, nie wiem ile warte (grusza malutko bo można ją normalnie kupić, nie wiem jak świstaki 👀 )
W sklepie Jacka musisz je zdobyć, sadząc rośliny do nich potrzebne 😉 Wejdź do sklepu pełniowego, poszukaj nietoperka, kliknij na niego i Ci pokaże czego trzeba, a ile masz. Kolorowe zwierzęta lepiej hodować w czasie BabyBoom-bliźniaki się rodzą.
Czy poza baby boomem mogą się rodzić bliźniaki? Ostatnio urodziły mi się 2 haflingerki i kuc szetlandzki za jednym razem a nie widziałam żeby była "promocja" 👀
Musisz kliknąć na któreś z placów budowy (najbardziej opłaca się dżemiarnia) i będziesz miała 5 misji do zrobienia i trzeba je zrobić po prostu 😁 Najtrudniejsza jest ostatnia, potrzeba narzędzi wypadających z pól, a na 40 poziomie raczej chyba dużo ich się nie ma na koncie.