chciałam cię zaprosić, a tu się okazało, że już mam cię z znajomych 🤣 a przy okazji, jak wam się podoba nowa akcja? dla mnie niezła, zrobiłam już trzy misje, jutro skończę czwartą z przebiśniegami i może zacznę kolejną ;p
Ja mam dopiero 50% pierwszej misji. Niestety sadzę i zbieram tylko jak jestem w pracy i mam chwilę czasu. Ostatnio w ogóle komputera nie włączam w domu odkąd przyturlały się problemy zdrowotne.
Z resztą ja jestem jakaś niepełnosprytna, bo nigdy żadnej misji w 100% nie ukończyłam.
U mnie straszna marnota z tą misją 🙁 Nie ma bata, nie skończę, może przebiśniegi skończę, plus dwa z płatkami śniegu. sadzę, sadzę, co 6 godzin w razie co w nocy wstaję i dupa, marnie z lodowymi kwiatami i jaśminami. Przebiśniegi pięknie lecą, jutro cały dzień u rodziców, więc nie będę grać...
No ale zostały jeszcze cztery dni więc pewnie zdążysz, ja chyba jutro będę miała koniec, jaśmin końcówka a lodowy kwiat w połowie. Wywaliłam wszystkie zagrody i zamieniłam pola na małe i z dopalaczami super idzie do przodu 🙂
Nie zdążę, nie ma bata, nie da się. W nosie mam lodowe kwiatki i jaśminy, robię resztę. Nie będę bałaganu na swojej farmie robić. Małe pola? A po co, nic nie dają.
Też tak myślałam 🙂 Z dopalaczami dają tzn ciasteczko ananasowe na bacharamie, chutney marchwiowo -jabłkowe (plus 2 do polonu), dżem z dyni (plus 1 do plonu) kwestia wyprodukowania tego lub sianogroszy żeby kupić na rynku 😉