Chyba jak sie wykorzysta wszystkie przydzielone wejściówki to game over aż do następnego razu:/ Do dupy trochę, bo mało zetonów udało mi się wywalczyć a JA CHCĘ SMOKA!
Od jakich sąsiadów, nie ma takiej możliwości chyba na razie? 😲 W dupie ich mam z tym eventem. I tak na jajeczne żetonów nie uzbieram, walę młotem najmocniej i co? Maleńko pkt, walnę lekko jeszcze mniej, nie wiadomo, o co kaman, żeby dużo pkt dawało 😤
Podobno miało być, że w prezencie można było dać wejściówkę, ale widzę, że wszyscy się żalą na forum, że nie można jednak. Ja maksymalnie zdobyłam 4 monety :/
Ja mam 3 waląc ciągle w najwyższym punkcie tych dwóch cosiów co latają i gówno z tego mam. Ot se powalę dla zabawy, kasy ode mnie nie wyłudzą na wejściówki. Niech się pieprzą.
Ja na krecie nic nie zdobywam a na kocie między 3 a 6 żetonów 🙄 Czy Krypta Nietoperzy pozwala na hodowlę nietoperków czy nie? Bo nie wiem czy opłaca się zbierać 😎
edit: pojawiło mi się 30 wejściówek, to znaczy że każdego dnia jest 30 nowych wejściówek? Czy jakis błąd albo co?
Nie, wyjątkowo dzisiaj też dostaliśmy 30 wejściówek za kłopoty. Napisałam do jakiegoś kolesia, który na forum napisał, że rozpracował kocura, oby odpisał, to się pobawię i drzewko jajeczne wygram (motylarni nie ma, prawda?). Krypta daje nietoperki.
Uderzajcie młotem wtedy, jak strzałka latająca, wraca i jest na zielonym, ja właśnie dzięki temu 10 pkt zdobyłam po trzech uderzeniach 😅 Dlaczego ja tego wczoraj nie odkryłam!? 74 żetony!