Alten, jak zbierasz plony to podczas zbiorów wypadają różne narzędzia. Wybierz się do miasta, w lewym dolnym rogu jest warszatat i zerknij czy masz już wystarczająco dużo gwoździ i desek na zrobienie Fabryki Jaj. Z każdym osiągniętym poziomem możesz postawić Styrzagalnię owiec, królików, mleczarnię itd.
Łosie można było dostać w evencie, wygrać w kole fortuny albo kupić tzw tajemniczego budowniczego i się go stawiało i po 5 godzinach budował jakąś zagrodę i można było trafić łosia. Nie musisz robić wszystkich zadań w domku, robisz je jak Ci zależy na punktach doświadczenia a jak wolisz sianogrosze to lepiej sprzedać na targu produkty
Też właśnie kurde nie wiem. Chciałam wyhodować nietoperki, a tu gucio. A ciągle na forum jest, że można. Ja na razie zaprzestaję hodowli, nie mam już superpaszy.
Przydałoby się na bahamaramie nowe miejsce. Na normalnej farmie w sumie też, bo zagrody miejsca dużo zajmują i fabryki. barnabik, masz ode mnie zaproszenie 😉
Fajnie było gdyby zrobili osobne pole specjalnie na zagrody i fabryki, zostałoby sporo pola na siew. No i faktycznie na Bahamie jest tragedia: albo pola, albo drzewa, albo zagrody.
Ja z tego nic nie rozumiem, doczytałam że na wejściu jest 30 wejściówek (wejście to kliknięcie na mapie chyba), niby się w kota bawiłam i w walenie kretów, ale żetonów nie zdobyłam. Oni są chorzy jeśli myślą, że... (nie wiem co, zgubiłam myśl :głupi_łeb🙂.