Nowości na farmie 😀 Szczególnie dla wyspiarzy 😁 Ulepszenia zagród na wyspie i chyba warsztaty dwa. W spółdzielni nowe zadania, z tego co widzę tylko dla wyspiarzy. Jutra kolejna mroczna noc.
Przypominam, że dzisiaj jest pełnia. Hihi, cała moja farma jest w duchach. 😁 2 dni temu zaczęłam grać od nowa, wcześniej miałam konto, ale ta gra wydawała mi się troszkę głupia. 😡
Bo królowe i sadzonki dębu pojawiają się jak już wybudujesz warsztat - ja mam już 4 królowe i 13 sadzonek dębu 😵 a miodu na razie 12 sztuk szkoda że nie można się podzielić
No to pięknie. A ja pokasowałam wszystkie zagrody, bo miałam już dość zabawy z robieniem/kupowaniem pasz. Dzięki za info. Pszczoły zaraz wrócą do pracy 😁
Hihi nie wiem czy się zrozumiałyśmy królowe do budowy warsztatu pojawiały się u mnie jak już warsztat postawiłam a tak to trzeba było czekać i czekać i nic a ile miodu potrzebujesz mogę Ci wystawić na targu chociaż podobno nie koniecznie musimy być na tym samym bo jest kilka
Fakt, pomyliłam warsztat ze zwykłymi zagrodami. Ale coś w tym jest, bo wpadało mi więcej ciekawych narzędzi jak miałam zagrody. Nie wystawiaj tylko ze względu na mnie. Szanse że uda mi się kupić miód są zerowe. Na razie zdobyłam jeden.
Hihi nie wiem czy się zrozumiałyśmy królowe do budowy warsztatu pojawiały się u mnie jak już warsztat postawiłam a tak to trzeba było czekać i czekać i nic a ile miodu potrzebujesz mogę Ci wystawić na targu chociaż podobno nie koniecznie musimy być na tym samym bo jest kilka
Mi królowa wyleciała ze zwykłej zagrody UL, jedną dostałam w prezencie od sąsiada a jedną kupiłam w skrzynce xxl
kod na dzisuaj: punch22
7x dodatkowe zlecenie w domku farmerskim + 1 specjalne
mam kolejne pytanie szczypiora... Skąd mam brać rzeczy do "zleceń specjalnych"? Np. kasztany, brzoskwinie? Nigdzie nie widzę takich drzewek do kupienia 😡
Były do wygrania w eventach. Można je chyba na targu kupić (brzoskwinie na pewno), ale owoce a nie drzewka. Drzewka można wygrać w kole farmerskim. Ja ćpakową wczoraj wywaliłam, bo mi po oczach czerwony termometr walił.