Tam gdzie oddaje się zwierzęta doszłam już do tego, że za znaleziony (i oddany) prezent dostaje PD. Zwierzęta mogę dalej oddać, ale te zielone pola wcale nie idą mi "dalej".
A ja się wkurzyłam o dzisiejszy kod 😤 wpisałam rano kiedy zbieram najwięcej (drzewa, wszystkie zagrody i po nocy lilie), czekam aż mi przyjdzie leniwiec, czekam, czekam... Po pół godzinie stwierdziłam, że może im się coś zacięło i zebrałam wszystko. Chciałam napisać do pomocy technicznej... A tu nagle leniwiec!!! Wkurzona jestem, bo przepadło mi te 50% bo już zdążyłam zasadzić następne rzeczy rosnące dłużej niż godzinę 👿
Ktoś bezczelnie bawi się moją farmą! 🤔 Na bahamaramie mi posadził trzcinę i winogrona nie wiem po co (mam tego od cholery i ciut ciut), wrzucił prezenty do worka i zwierzaki (robię to zawsze o 24) i były komunikaty o podwójnym logowaniu 😲
W sumie mało mnie to obchodzi, mogę się logować, napisałam do pomocy technicznej bo coś nie mogę zmienić hasła. Więcej nikt mi nie majstrował przy farmie i nie było komunikatów o podwójnym logowaniu.
Bischa mi tez sie ostatnio zdawało że cos mi nie gra na farmie. Weszłam pozbierać plony a one byłu juz pozbierane, zasiane bylo cos innego, a dodatkowo w ogrodzie ozdobnym pojawil sie nowy przedmiot ktorego nie miałam 🤔
kod na dzis jingle18 5 super paszy a powiedzcie mi co to mroczna zagroda dla strusi bo dzis mi nastepny poziom wzkoczyl i oprocz fabryki strusich jaj i mil bylo napisane tez cos takiego i nie mam pojecia co to 👀
Dołączam do grona grających w Farmeramę😀 (koleżanka z pracy mnie zaraziła... 😉 ). I od razu uderzę z problemem: Już chyba 4 raz próbuję wypełnić zadanie ze Spółdzielni, konkretnie dostarczyć 200 sałat. Najpierw myślałam, że to jakiś błąd na stronie, ale teraz myślę, że po prostu nie potrafię tego zrobić 😵 Idę do "Spółdzielni", klikam w misję. Wracam na farmę (pokazuje mi się po prawej zegar, więc misję rozpoczynam prawidłowo). Zbieram zasadzone wcześniej sałaty, sadzę nowe. Ponownie zbieram i ponownie sadzę i tak w kółko. Czas mija, przed chwilą uzbierałam 450 sałat! Mija 0,5h, i wyskakuje komunikat: "Niestety, nie wykonałeś zadania...". Czy po za zebraniem tych sałat powinnam je jakoś "dostarczyć" ? Bo już nie wiem jak to zrobić 😉
Libella, Posadź sałatę bez rozpoczynania misji, poczekaj aż urosną, włącz misję, zbierz sałatę i dosadź resztę. 😉 Ja tak robiłam z każdą misją i zaliczałam bez problemu 😉
Robiłam już na wszystkie możliwe sposoby, teraz posadziłam, poczekałam aż urosną, potem włączyłam misję, zebrałam te "urośnięte" i zbierałam dalej. I mam teraz 500 🙄sałat
Ja również zapraszam sąsiada barnabik A co do zadań w spółdzielni to mi po wykonaniu zadania pojawiał się taki komunikat pomimo że zadanie było ukończone i dostawałam nagrodę