Złe, niedobre, paskudne 🤬 Zarejestrowałam się i mam ten sam problem co Vana - tutorial mi nie działa, cały czas jest pierwsze zadanie. Jak sobie z tym poradziłaś?
jakbyscie chcialy nowych znajomych to mozecie mnie zapraszać : aasiulka1 tez przez Was sie w to wciągnęłam 😀 zamiast uczyc sie do sesji, doglądam co chwile mojego poletka 😜 mam pytanie: jesli podejme sie misji spejcalnej, np dostarczenie 200 sztuk salaty do restauracji, to jak mam tą misje wypelnic? mam ponad 200 sztuk tej salaty, podejmuje sie tej misji, czas mija i nic.... co robic? help
Sałatę musisz wyhodować jak już klikniesz że się podejmujesz. Nie zaliczy Ci tej którą masz już zebraną w stodole. Ewentualnie możesz ją zasiać, kliknąć start i dopiero zebrać 😉
Ja też się przez was wciągnęłam. Uwielbiam takie gry 😜 Po cichaczu zaprosiłam już parę osób, które wcześniej podawały nicki.
asieńka jeśli zaczynasz misję to musisz w tym wyznaczonym czasie zebrać świeżą sałatę czyli nie taką, którą masz w stodole tylko prosto z pola. Najlepiej najpierw zasiać i poczekać aż warzywo dojrzeje i przed samym zebraniem zacząć misje. Oszczędność czasu 😉
Wie ktoś może co oznacza gwiazdka przy numerku konika zaproszonej osoby? Bo niektórzy u mnie na pasku sąsiadów mają gwiazdki z numerkiem, a niektórzy sam numerek...
Jak jest gwiazdka, to najedź na sąsiada, wysuną Ci się różne pierdoły i tam jest taki ludzik, jak w niego klikniesz to gratulujesz sąsiadowi - przeszedł na wyższy poziom dlatego ma gwiazdkę 😉 Tym samym zyskujesz PD 💃
Ci z gwiazdkami własnie przeszli na wyższy poziom - wtedy zamiast termometru pojawia sie ludek w birecie. Kliknij, wyslij gratulacje to dostniesz bonusowe PD - duzo! 😀
Kurczaki, wykonałam zlecenie ze spółdzielni, wyhodowałam 5 kurek, dostałam kurnik XL i pytanie... gdziesz ja go mam? Przelogowałam się i dalej nie ma go w tych wszystkich kurnikach, królikarniach... 😕
Na stadionie w mieście 😉 Klikasz na niego i pod narysowanym stadionem masz strzałkę z piłką i tam masz napisana ilość piłek , które masz i możesz wrzucić na stadion 😉
Kami, niestety nieobsiane pola tez zalewa, wiec musisz cos posiac i nawiezc Poniewaz burza chwile trwa, radze siac cos rosnacego minimum pol godziny, zeby sie nie babrac z ponownym nawozeniem na szybko 😉