Produkcja turbo polega na tym, ze jezeli w czasei trwania eventu ROZPOCZYNACIE cykl w ktorejs zagrodzie warsztatowej to trwa on tylko 9h (7:11) z woda Opłaca sie zagrody usunac i postawic na nowo, zeby sie zalapac
Ja właśnie postawiłam fabrykę trufli- dziś rano wygrałam skrzynkę XXL, w tym miałam dwie brakujące sadzonki dębu. Teraz też mi pozostała pszczela zagroda. Na koncie mam niepotrzebne dwie zagrody łosiowe 😵 Jak nie mogłam wygrać łosi, tak w ciągu 1,5 miesiąca wygrałam 3 👿
Już nie ma żołędzi, można je było wymienić w spichlerzu z produktów produkowanych w fabrykach. Spichlerz był do 16 listopada. Może któregoś dnia będą z pól wyskakiwać jak to się działo kilka razy w ciągu 2-3 ostatnich tygodni.
Hej, czy mogłby mi ktoś wytlumaczyc o co chodzi z sąsiadami? Bo kilka dni temuy wyskoczyla mi informacja na ten temat, ale nie dokonca ona do mnie dotarla😀 jakies korzysci sa z posiadania sąsiadów i jak można to zrobic?🙂
Bischa L jak zdobędziesz licencje to się pochwal.Mnie skutecznie mamuśka zamienia wszystkie mile na nawóz:/ ale za to dzisiaj wygrała łosie.Zdolną mam mamuśkę 😀