Nie ma na targu więc albo nie da się sprzedać, albo nikt nie chce sprzedawać. Nie wiem bo nie mam nietoperkow. Ale zapytaj Bischy ona ma nietoperkową zagrodę.
Jara napisz do mnie wiadomość, że jesteś akurat na farmie, to wystawię nietoperki swoje na targu. Mam kilka, co jakiś czas wystawiam, więc można kupić na targu tylko trzeba trafić. Momentalnie znikają, także daj znać, że jesteś na farmie to wystawię. I napisz ile ich potrzebujesz, obecnie na stanie mam 5.
A jestescie na tym samym straganie? Bo jest kilka i niekoniecznie to co Ty wystawisz Jara musi widziec na targu
Wkurzona jestem, bo tuz przed koncem eventu halloweenowego umarl mi komputer i nie zdazylam zrobic nietoperkow :/ Ale mam wulkan i staw i mumie i frankenowce 😉
JA robię tą misję - ale te żołędzie mi kiepsko lecą na razie uzbierałam tylko 20 które poszły na poprzedni etap i teraz te 45 ale nie wiem czy dam rade
Ushia zrobiłam chyba z 5 dni temu już. Miałam od groma produktów w stodole, powymieniałam na żołędzie w spichlerzu i po jednym dniu byłam dzięki temu chyba przy 6 misji. Potem wyskakiwały z pola, sporo zebrałam z tego, znowu produkowałam różne rzeczy i wszystko wymieniałam na żołędzie, kilka rzeczy na targu kupiłam i wymieniłam na żołędzie i tak dość szybko skończyłam. Produkty na targu idą jak ciepłe bułeczki, więc wszystko wystawiam na targu, chyba że potrzebuję do zlecenia daną rzecz.
W ogóle co to ma być to coś w domu farmerskim 😲 Zamiast ludzi jakieś coś, nie wiadomo co 😵 A feeeeee 😤 I jeszcze ten przeklęty Justin Bieber się wkradł pod postacią jakiegoś Bievera, chyba Justina 😤