Żołędzie sypały się jak głupie, a teraz nie ma ani jednego :/ Brakuje mi 2 szt żebym mogła przejść do kolejnego etapu zadania ze spółdzielni i zdobyć trochę kasy :/
Dosłatałm dziś od jednego z moich znajomych taką wiadomość:
powiedz , wszystkim ludziom ze swojej listy znajomych, żeby kontakt z >>> "W 30 RedAngel78" nie zaakceptowali! To jest wirus przez cc, która niszczy cały dysk i ściąga dane. Kiedy dopadnie jedna osobe z Twojej listy kontaktów, pojawi się także u Ciebe. Tak więc skopiuj to i prześlij go wszystkim na swojej liście przyjaciół.Pozdrawiam
Czy ktoś z Was też może dostał cos podobnego? Mam wrażenie, że to kolejny idiotyczny łańcuszek...
edit: Do tego zaczynam mieć coraz więcej problemów z grą, np dom mi się kiwa, a nie pokazuje nowych zleceń (mam tylko 5 zleceń i wszystkie z gwiazdkami), albo przechodzę z dzikiej łąki na farmę i zmienia mi się tylko krajobraz, a pola są te same. Podobnie jest ze znikaniem znaków, że pole jest podlane lub nawiezione.
Czasem dom się kiwa bez powodu, zlecenia przy jednym kiwaniu czasem na raz pojawiają się dwa i myślę, że dom się kiwa później jako to drugie zlecenie, co się pojawiło razem z tamtym. Co do znikających znaków- po krótszej/dłuższej chwili wracają, też mi się to zdarza. Bywa, że po przejściu na dziką łąkę, lub odwrotnie pozostają pola- wystarczy odświeżyć stronę.