Co oni wymyślili z domem? Siedzę w pracy do 16 lub 18, od 16 informatyk w domu u mnie siedzieć będzie do nocy, więc nic nie zobaczę dzisiaj.
Edit informatyk się spóźnia, więc chwilę jestem. Mnie tam się podoba, wszystko przejrzyście od razu na targ po zakupy można przejść, widzę ile mam produktów i ile w razie czego potrzebuję kupić/wyhodować/zebrać.
Czy w związku z tymi zmianami w domu, chałupa nie będzie mi się już trzęsła? Rano weszłam- nie trzęsło mi się, siedzę prawie godzinę, nie trzęsie mi się 🙄 Nie zauważyłam żeby mi się zlecenia bez trzęsienia się chałupki pojawiły.
Już wiem o co chodzi-jeśli masz w domku 10 zleceń niewykonanych, więcej nie dostaniesz- albo odrzuca się, albo wykonuje 😉 Ja wszystko sieję, nie kupuję 😉
[quote author=barnabik link=topic=25735.msg736503#msg736503 date=1287059150] A mnie ciekawi czy te 5 dodatkowych zleceń za 25 florenów to codziennie czy jednorazowo 😵
O co chodzi? Nie słyszałam nigdzie o tym. [/quote]
Zmienił się wygląd domu farmera i jest teraz opcja, że za 25 florenów można wynająć "kogoś" kto będzie nas reklamował, abyśmy mogli dostać więcej ofert.
Powiem wam, że po tych zmianach w domu mam więcej zgłoszeń, które jestem w stanie spełnić i dostać szybko kaskę.
Jak klikniesz na domek ze zleceniami, to masz po lewej stronie tubę taką pod owcą a nad tym czyje to zlecenie, klikasz i możesz dodatkowe zlecenia kupić za 25 FL.
Aż takich problemów nie mam, ale kijowo chodzi. Zbieram plony, a pola nie robią się puste. Widzę jak stodoła się rusza. Dopiero po jakimś czasie pojawiają się dymki ile PD za dany zbiór i pola znów nadają się do siania. Ogólnie bardzo spowolniła.
Info o halloween Jak wczoraj obiecywaliśmy, dziś dodajemy trochę więcej informacji dotyczących Eventu Halloween. Dowiedzieliśmy się, iż 5 upraw, o których była mowa już wcześniej, będzie wprowadzonych tylko na czas eventu, oraz jedno drzewko, które będzie można wygrać w evencie. Mianowicie jest to pigwa, która również po zakończeniu halloween zostanie w grze.
Dodatkowo w trakcie eventu zostaną dodane tzw. aktualizacje zagród. Chodzi tu o to, że zostanie zmieniony wygląd zagród, na typowo halloweenowy. Zmienią się 3/4 zagród w grze. Mamy nadzieję, że w poniedziałek pokażemy pierwsze takie zdjęcia.