Forum towarzyskie »

Farmerama.com

Swoja droga ciekawostka - zwierzatka lesne pożarły 3tys róz...  😂

Prawda? 🙂 Poza tym każde dziecko o tym wie, że zające, wilki i sarny na wolności objadają się arbuzami i bananami 🙂
ja jestem na 2 poziomie heheh
ja na 4
A nie wiecie może jakiej wartości jedzonko trzeba dostarczyć na każdy następny prezent? 😉

A ta jesień piękna!  😍
opchnęłam nadmiar truskawek pozostałych po evencie truskawkowym.

nie wiem gdzie ten kasztanowiec w spichlerzu??
A jak się obsługuje róg obfitości? :>

edit:
Kasztanowiec xxl w spichlerzu to 7 poziom.
Kiedy ma ruszyć event z kukurydzą?
Dobra róg znalazłam, teraz powiedzcie co on daje :>
jeeee jestem na 17 poziomie🙂 ale teraz mam duzo miejsca. Dokarmiacie tez te zwierzaki?
Pozbyłam się tego nadmiaru wszystkiego, co zasiałam  😀 Siałam i siałam i siałam żeby narzędzia zbierać. Upchnęłam 3000 brzoskwiń które miałam na stanie  😅 Wszystkiego miałam koło 2000 każdego gatunku. Dzięki tym zbiorom jestem na 7 w spichlerzu  😅 Kasztanowiec zasadzony  😅
Tylko uważajcie, bo na ostatnim poziomie się nie kończy, mozna dalej wrzucać żarełko na gwiazdkę - bo 500 graczy, ktorzy do konca eventu wrzuca najwiecej, dostanie jakies nagrody specjalne.
Biorac pod uwage ilosc graczy ogolnie, nie liczylabym na miejsce w tej 500, wiec chciałam zrobić poziomy i dac sobie siana - a tu zonk, przerzucilam sie i niepotrzebnie pooddawalam wiecej.
A nie wiecie może jakiej wartości jedzonko trzeba dostarczyć na każdy następny prezent? 😉

:kwiatek:

zródło: http://farmerzy.y0.pl

Nie przerażajcie się, czas jest do 16 listopada😉
A czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak mam zrobić questa ze spółdzielni? Chodzi mi o jednego z tych ograniczonych czasowo. Gdy klikam start, w miejsce przycisku 'start' wskakuje 'przerwij', włącza się licznik i nie wiem jak mam dostarczyć te produkty.... Pomocy!
Vuko, Podczas trwania tej misji musisz zasadzić te rośliny, które potrzeba do wypełnienia misji. Tak samo z Arką Noego, tylko, ze wtedy stawiasz zagrody (ale moim zdaniem to nie jest opłacalne). Jednak jak chcesz restauracje zrobić, to sprawdź sobie przed sadzeniem co jest potrzebne i sadz te rośliny co maja najdłuższy czas dojrzewania. Misje włączasz jak już plony będą do zebrania i po włączeniu misji zbierasz te plony.
Notarialna dzięki wielkie :kwiatek: Będę próbowała😉
czy ktoś już skończył ten event
ushia, zdjęcia nie widać.
Ja widzę.
Ja nie  😉 
skąd wziąć kasztanowca?
Właśnie się zarejestrowałam  😎
zycze powodzenia - zrób sobie zadania z tutorialu, przydatne sa

kasztanowiec jest nagroda w dozynkach, etap 7

ja skonczylam event - tzn zrobilam te 9 zadan, bo ladowac niewiadomo ile liczac, ze bede w tej pierwszej 500 nie zamierzam
Jestem zachwycona eventem. Nazbierało mi się trochę produktów, których nie chciało mi się wystawiać za grosze, a teraz rynek się wyczyścił i schodzą bez problemu po maksymalnych cenach  😀iabeł:
a ja opchnęłam zalegającą mi trzcinę cukrową za dos duzą sumkę  😁
kasztanowca xxl widzę, ale żeby go zasadzić pewnie trzeba mieć zwykłego kasztanowca najpierw, co?
Dostajesz całego kasztanowca- zwykłego i xxl, przynajmniej ja tak miałam. Wrrrrrrr dlaczegop nie mogę w pracy zalogować się na farmę (siedzę nielegalnie, nawet nie wiedziałam, że siedząc na infolinii mam internet 😎 ) - potrzebuję wtyczki, a nie mogę nic instalować  👿 Ludzie nie dzwonią, a ja nie mogę farmy odpalić  👿 Dobrze, że chociaż forum jest  🤣
Do kiedy ma być ten event?
Do 16.XI

deidre, mnie najbardziej cieszą ludzie, którzy kupuja produkty za cene maksymalna 😉 Płaci taki 1050 za jazde konna, po to by ja wymienić na żołedzia wartego 500  😂
A żołędzie może do czegoś się przydadzą oprócz wrzucenia zwierzakom? 😉
Bo mam 7 i nie wiem czy z czystym sumieniem mogę je tam sypnąć  😁
Ja bym poczekała. Do końca eventu pewnie zdążysz uzbierać punkty za plony i najwyżej dasz żołędzie na samym końcu.

Ushia - nic tylko zarabiać  😂 Nasz zysk  😎 Lubię dostawać 10 000 w 5 minut.

Aaa i tradycyjnie potrzebuję sąsiada. Na takiej zasadzie jak zawsze - wyrzucam swojego czerwonego dopiero jak ktoś się zgłosi i jest na farmie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się