chyba wolałam tego nie wiedzieć 😉 aktualnie to mam wszystko zawalone polami żeby jak najwięcej punktów zbierać, a na noc jak nie gram to wszędzie sadze truskawki... najwyżej punktowane na ty poziomie 🙂
No ale to jest własnie różnica miedzy poziomami masz 2 600 000 jestes na 66 - zdobedziesz tez 200 000 do 2 800 000 i przechodzisz na nastepny 😉
Faktem jest, ze ja obecnie robie min 10000 PD na dzien, a bywa ze i 20000 😉 Zalezy jak sasiedzi sie postaraja i czy mam czas na trzeci zbior rozyczek 😉 No i czy jakis event sie nie wpakuje
niestety wlasnie chodzi o szkaradne pucharki 😉 tylko pamietajcie, ze dzialaja na tym polu na ktorym stoja - czyli albo na glownym albo na dzikiej lace jak stoja w ogrodzie to tylko paskudnie wygladaja 😉 teraz moga sie bardzo przydac, bo ponoc event ma byc dlugofalowy jak mistrzostwa, tylko zamiast pilek maja wyskakiwac zoledzie
parka owiec niewiele daje - 1SG co pol godziny samolot to reklama
Chuda ja wczoraj o 23 skonczyłam. Ale ciepełko miałam bo mi prawie 1000 chmielu brakowało. Ale dałam rady. Nawet mój TŻ ktory przegania mnie jak widzi Farmerame to mi dopingował żebym ukończyła hehehe
Oj dziewczyny - trzeba dostarczyc zwierzatkom zarełko na zime i z wdziecznosci przytachaja drzewo z lasu 😉 Jest taka beczka z plusem, tam sie dodaje produkty ze swojej stodoly. Swoja droga ciekawostka - zwierzatka lesne pożarły 3tys róz... 😂