Nie, misje w spółdzielni zaczęłam robić gdzieś po miesiącu dopiero od rozpoczęcia gry. I na pewno po drodze już miałam kurnik XXL. FL na początku też nie kupowałam.
edit: na farmeramanii jest przeciek odnosnie dozynek Przed chwilką dowiedzieliśmy się, że na niemieckim forum administracja podała na pięć minut informację o roślinach, jakie będziemy uprawiali na evencie. Był to najprawdopodobniej błąd jednego z administratorów. Główną rośliną do eventu będzie kukurydza. Przedstawiamy poniżej wymogi do zadań:
Zadanie 1: Dostarcz kukurydzę 500 Zadanie 2: Dostarcz kukurydzę 750 Zadanie 3: Dostarcz kukurydzę 1000 Zadanie 4: Dostarcz kukurydzę 2000 Zadanie 5: Dostarcz kukurydzę 5000
Nagroda: Strach na wróble (250 PD co 12h)
Pamiętajcie, że ta informacja nie jest potwierdzona na 100%, ale jeśli pokazała się na forum to wszystko moze na to wskazywać. Jeśli się tylko o czymś nowym dowiemy poinformujemy jak najszybciej!
kolejny edit: (moze by ktos oprócz mnie coś napisał?!) pojawił się kod na gratisową parkę owiec: schule nie wiadomo jak długo jest aktywny
😂 Zwiększa o ileśtam szansę na cośtam 😁 nie pamiętam dokładnie, ale wiem że coś daje, jak sobie go postawisz na farmie i naciśniesz to tam będzie napisane 😉
kukurydzy nie ma na targu wcale, a dynie sa ponad 20SG - ale się będe śmiała jak będa inne rosliny 😂 (chociaz sama mam zamelinowane 9500 kukurydzy i pod 5000 dyń 😉)