Forum towarzyskie »

Farmerama.com

szukam sąsiadów nick -muxu-
Zatonia zaprosiłam cię
Zatonia wyslalam zaproszenie- Drapacz
Nawóz w ogóle jakoś przyspiesza wzrost roślin, czy jest, bo jest ? Tak samo z wodą.
Woda troszkę przyspiesza, a nawóz chroni rośliny przed burzą, jak zacznie padać deszcz to nie pozalewa pól 😉
aaa ! nie wiedziałam. dzięki.
sluchajcie gdzie sie odbiera ta laske cukrowa za zebranie trzciny? udalo mi sie xl zlapac i ni wiem gdzie sie schowala 👿
W pasku po lewej  🙂
yyy gdzie?
No jak jesteś na farmie to po lewej stronie masz kółeczka, z których rozwijają się paski ze zwierzętami, drzewami, polami itd... Rozwiń ten z żółtym kwiatkiem i szperaj tam  😁
nie ma 😲 😕
U mnie też nie ma.
mam 🏇
To może im się coś pokietrasiło, jakoś kilka godzin temu robili poprawki, bo farmerama nie chodziła. Może wam po prostu coś zawiesiło i potem wyskoczą 😉
A jak nie to bić do adminów na forum farmeramy  😅
A co ludzie z forum maja na to poradzic? Uderzaj do pomocy technicznej - prawy dolny rog ramki z farmy
W takim razie przepraszam 😉
Myślałam, że wszelkie problemy należy zgłaszać właśnie do nich.
a gdzie są te zadania ze zbieraniem czciny ?
Jak pisalam strone wczesniej, event trzcinowy trwał od piatku do niedzieli, przedluzony byl do poniedzialku. Dzisiaj jest sroda
bedzie jakis event z chmielem? podobno jest juz na farmie de zapowiedz
Był juz event z chmielem, mozna było wtedy beczkę piwa wygrać

No chyba, że powtórza w związku z zaczynającym sie jutro October Fest i pokazaną jako kolejna atrakcja chatką:
został uruchomiony ogród ozdobny  😅
Bischa, Ty kumasz po niemiecku? Zaglądnij prosze na niemieckie forum i poczytaj o evencie na octoberfest.
Albo po prostu przetłumacz😉

Hallo Farmer,

wie ihr sicher mitbekommen habt, gibt es zur Zeit noch kleinere Probleme mit dem Forum und dem Spiel.
Damit diese Probleme nicht den Spaß am Oktoberfest mindern, wurde der Start von Samstag auf Dienstag verschoben.

Durch eine Überschneidung bei der Aktivierung/Deaktivierung kam es dazu das einige Spieler den Quest schon sehen konnten.

Die von euch schon irrtümlich eingesetzten Waren sollten dann bei dem entsprechenden Quest schon gutgeschrieben sein. Ist dies nicht der Fall, wendet euch bitte an den Support.

ich wünsche Euch noch ein schönes Wochenende.

Z tego co twierdzi translator google wynika, ze event zostal przeniesiony z soboty na wtorek.
Ci co, po północy przez chwile go widzieli twierdzą iz potrzeba chmielu i pszenicy
Podobniez:
1. etap 800 chmiel i 1000 przenicy (w zamian było z tego co pamiętam ale nei wiem czy dobrze, 450SG i 400PD)
2. etap 1600 chmielu i 2200 pszenicy (750PD i nie pamietam ile sianogroszy bo poszłam siać chmiel, a jak wróciłąm to już nic nie było)
Etapow było 5

Uwaga na puchary - wstawione do ogrodu ozdobnego nie dzialaja - musza stac na polu

Musze sie pochwalić 🙂
Z warsztatu brakuje mi juz tylko strusi (czekam na farbę) i kaczek - DALEJ nie ma wiatraczka  👿
ej no właśnie coś się działo- ewentu nie widziałam,  bo nie szukałam, ale nagle mi pszenica zniknęła  👀

a co robią takiego puchary??
Wow, na allegro coraz więcej kont do sprzedania 😁
Bischy nie ma chyba do 20go września 😉

Ushia, ja mam raptem jajka, ranczo i od wczoraj angorską wełnę...  😵
Ale ja jestem maniakalna 😉
Poza tym, mam wrażenie, ze im wyzszy poziom, tym więcej narzedzi leci - bo sa dłuzej rosnace rosliny, a z nich duzo wypada.
ushia, Bo tak jest 🙂
Ja nie mam pojęcia jakim cudem Bischa ma u siebie chyba wszystko oprócz tych ryb koi 😉
ja odkad przeszłam na chmiel i pszenice zdobywam maluteńko narzędzi. Najfajniej jak wtedy włączyli tą opcję więcej narzędzi- wtedy leciały nieźle. Ja mam jedną jajcarnię i do drugiej brakuje mi jednego młotka, na którego czekam już z tydzień. Na więcej warsztatów się nie zapowiada.
Ja też mam tylko jedną jajcarnię i nie zapowiada sie na nic więcej. W dodatku to Bisha mi ją zrobiła nie wiem jakim cudem jak mi tyle brakowało narzędzi...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się