Ale to do mnie trafiłaś, nie do deidre 😉 No ładnie, teraz mi mówisz, ze sie obijasz? A ja mam ponad 167000 PD do uzbierania 😵 😉
Upsss... przepraszam 😡 fakt, Deidre już mam w znajomych :kwiatek:
Nie obijam się - ładnie zbieram codziennie to co mi wyrośnie 🤣 tylko nie mam czasu wchodzić kilka razy dziennie. Ale poziomy odpukać co jakieś 3/4 dni zaliczam 😉
ja ci dzisiaj wysłałam ale nie wiem czy były tam deski 😎 A tak w ogóle to Bisha podczas mojej nieobecnosci zajmowala sie moją farmą i stworzyła mi fabrykę jaj za co oczywiscie bardzo mocno dziekuję 🙂
Niech mi ktoś powie po co ludzie kupują jajka? Wystawiam je za cenę maksymalną (+50% do ceny sugerowanej), czyli jak ktoś kupi to na tym i tak nie zarobi, a są bezużyteczne. Nie wiem o czymś?
Nagle się pojawi i zniknie po evencie Aczkolwiek może byc tak, że pojawi sie od któregos poziomu - różnie to bywa z eventami. Np białe róże były dla wszystkich, a szparagi chyba od 14 czy 16
aaa... bo sie zastanawiałam 🙂 A skąd można wziac drzewko brzoskwiniowe? Bo w magazynie jest i pisze ze nie ma owoców, ale w szkółce nie ma drzewka do kupienia...
brzoskwinia była do zdobycia w evencie szparagowym i na stadionie obecnie chyba widziałam ja na kole, ale głowy nie dam
ale nie ma sie co na nia jakos bardzo napalac, PD nie daje jakos mega duzo, owocow nie mozna sprzedac a zlecenia na nie sa bardzo rzadko mnie z czterech drzewek zalega juz ponad 1000 owoców
Trzciny dostajemy po pięć nasion za free. Do kupienia po 250SG Osiem godzin bez wody Aczkolwiek nalezy sie zalogować pod niemieckim adresem farmerama.de bo na polskim jeszcze nie ma 🙄
miałam event truskawkowy dziś zakończyć - wczoraj nasadziłam brakującą czesc truskawek, a dziś event zakończyli beze mnie. I nie mam stoiska z truskawkami
I jeszcze jakieś cukrowe laski 🤣 Ja od kiedy odkryłam, że na niemieckiej stronie mogę się na swój logować, to jako że znam ten język w dobrym stopniu wchodzę z niemieckiej farmeramy 😁 Na drugim koncie zobaczyłam trzcinę cukrową i nie wiedziałam o co chodzi 😁
Edit: Od jutra do dnia 19 września moją farmą zajmować się będzie Vana- ja wyjeżdżam na prawdziwą wieś do prawdziwych krów 😁 Pretensje do niej w tych dniach proszę mieć, że ktoś nie dostał prezentu "ode mnie" 😁 Trzymajcie się ciepło.