Forum towarzyskie »

Farmerama.com

Ale to do mnie trafiłaś, nie do deidre 😉
No ładnie, teraz mi mówisz, ze sie obijasz? A ja mam ponad 167000 PD do uzbierania  😵 😉

Upsss... przepraszam  😡 fakt, Deidre już mam w znajomych  :kwiatek:

Nie obijam się - ładnie zbieram codziennie to co mi wyrośnie  🤣 tylko nie mam czasu wchodzić kilka razy dziennie. Ale poziomy odpukać co jakieś 3/4 dni zaliczam  😉
A ja myślałam, że te króliki to takie jakby "wąchanie" robią  😂  Miałam kiedyś królika i on raczej piszczał jak się wystraszył.
sasiad mi potrzebny  bo mi sie jakies padlo trafilo i nie chce grac
najpierw trzeba wywalic takiego czy jak?
Tak, najpierw wywal i nie wchodź na dziką łąkę aż nie będziesz mieć nowego, bo Ci zarośnie  🙂
ok to najpierw kto szuka sasiada? :kwiatek: nick Drapacz
Ja to szukam... desek  😁 3 mi do rancza deseczek brakuje, zbieram namiętnie, a wyskakuje złośliwie wszystko prócz tych 3 desek  😀iabeł:

Jutro odwdzięczę się 5 osobom, które od teraz podeślą mi prezent  😁 Dzisiaj tym co już wysłali odwdzięczyłam się i nie mam już prezentów  😉
ja ci dzisiaj wysłałam ale nie wiem czy były tam deski  😎 A tak  w ogóle to Bisha podczas mojej nieobecnosci zajmowala sie moją farmą i stworzyła mi fabrykę jaj za co oczywiscie bardzo mocno dziekuję 🙂
Niech mi ktoś powie po co ludzie kupują jajka? Wystawiam je za cenę maksymalną (+50% do ceny sugerowanej), czyli jak ktoś kupi to na tym i tak nie zarobi, a są bezużyteczne. Nie wiem o czymś?
Są zlecenia w domku farmerskim, a teraz także misje w spółdzielni działające na tej samej zasadzie co truskawkowy event.
a od którego poziomu są jajka [za 400PD będę w 11] ?
Jajka? Od ósmego.
No nieeee. Niemożliwe. Co przeoczyłam ? Zbieram tylko kurczaki.
Musisz wybudować fabrykę jaj, wymienić narzędzia w warsztacie 😉
Od jutra do niedzieli event z trzciną cukrową
No właśnie, ta trzcina cukrowa jest od jakiegoś poziomu czy nagle podczas tego eventu się pojawi?
Bo ja trochę nie rozumiem...
Nagle się pojawi i zniknie po evencie
Aczkolwiek może byc tak, że pojawi sie od któregos poziomu - różnie to bywa z eventami. Np białe róże były dla wszystkich, a szparagi chyba od 14 czy 16
Aha, dzięki 😉
A z tą trzciną to w spółdzielni czy gdzie bo w spoldzielni tego nie ma 🙁
Bo jeszcze event nie ruszył.
aaa... bo sie zastanawiałam 🙂 A skąd można wziac drzewko brzoskwiniowe? Bo w magazynie jest i pisze ze nie ma owoców, ale w szkółce nie ma drzewka do kupienia...
brzoskwinia była do zdobycia w evencie szparagowym i na stadionie
obecnie chyba widziałam ja na kole, ale głowy nie dam

ale nie ma sie co na nia jakos bardzo napalac, PD nie daje jakos mega duzo, owocow nie mozna sprzedac a zlecenia na nie sa bardzo rzadko
mnie z czterech drzewek zalega juz ponad 1000 owoców
aha, czyli jest teoretycznie bezuzyteczna...
Trzciny dostajemy po pięć nasion za free. Do kupienia po 250SG Osiem godzin bez wody
Aczkolwiek nalezy sie zalogować pod niemieckim adresem farmerama.de bo na polskim jeszcze nie ma  🙄
miałam event truskawkowy dziś zakończyć - wczoraj nasadziłam brakującą czesc truskawek, a dziś event zakończyli beze mnie. I nie mam stoiska z truskawkami
Przecież truskawkowy skończył się we wtorek, zgodnie z ogłoszeniem
http://pl.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=163223

Lipa, ze trzciny nie da sie sprzedawać 😉
Też nad tym boleję 😉 Wolałabym najpierw trochę zarobić, a dopiero potem skończyć event trzcinowy.
I jeszcze jakieś cukrowe laski  🤣 Ja od kiedy odkryłam, że na niemieckiej stronie mogę się na swój logować, to jako że znam ten język w dobrym stopniu wchodzę z niemieckiej farmeramy  😁 Na drugim koncie zobaczyłam trzcinę cukrową i nie wiedziałam o co chodzi  😁

Edit: Od jutra do dnia 19 września moją farmą zajmować się będzie Vana- ja wyjeżdżam na prawdziwą wieś do prawdziwych krów  😁
Pretensje do niej w tych dniach proszę mieć, że ktoś nie dostał prezentu "ode mnie" 😁
Trzymajcie się ciepło.
czy ktoś wie co jest w ogrodzie ozdobnym ?
Na razie nic, co zreszta jest napisane w informacji jaka pojawia sie po kliknieciu na drogowskaz
szukam sąsiadów muj nick to .lizaczek.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się