Ushia nie ma miejsc 😵 Kolorwiatru hmm... ja mogę 😉
A bo jeszcze tego opieprzającego się mi nie wywaliło 😉 Jak dalej aktualne, to potwierdz, jutro rano wywale i wysle do Ciebie. Albo juz jak jestes na farmie 🙂
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy te "nasze" konie w zagrodzie rżą nie... po końsku? 😂 Reszta zwierząt jakoś tak naturalnie "brzmi" a konie jakoś do dupy, zbyt piskliwie, mało naturalnie. Wkurza mnie to.
Ja najbardziej owieczek "beebaa" lubie 😉 U mnie jest parę tak piskliwie rżacych koni, ze zrebica arabka na czele - ale wole takie "głębsze" rżenie 😉 Ciekawe, czy bobry cos będa "mówić", bo łosie i osły nic - nieme są 🙁
Dzięki Deidre - zaakceptowałam :kwiatek: ja przyznaję ostatni miesiąc się zapuściłam w grze, bo ciągle jestem w pracy i poziomy wolno przeskakuję (ale codziennie jestem - bez obaw 😎 ) 🙁 Ale za miesiąc kroją mi nogę, więc będę się wylegiwać przed laptopem i hodować 😁
Ale to do mnie trafiłaś, nie do deidre 😉 No ładnie, teraz mi mówisz, ze sie obijasz? A ja mam ponad 167000 PD do uzbierania 😵 😉 Za to wreszcie dostałąm cos nowego i od dzisiaj sadzę orzechy laskowe 😁
Swoją drogą, to wszystkim, którzy mogą sie rzadko logować, polecam sadzenie drzew - zbior wychodzi co 20 godzin, a sporo PD z tego jest.