W związku z wygraniem jakiegos tam miejsca w rankingu, 10 mln uzytkownikow itp itd, od dzisiaj, przez tydzien maja byc codziennie jakies eventy. Dzisiaj od poludnia jest szybsza produkcja paszy
Chomik daje PD, zaraz sprawdze dokladnie ile i w jakim czasie edit - 75PD co 10h
Dzięki 🙂
Wyczytałam, że jutro zaktualizują warsztat i wprowadzą zagrody dla krów i koni 😅
Ciekawa jestem ile tysięcy gwoździ będzie trzeba mieć 😁
dzika łąka mi znów zarosła 😲 zdziwiłam się trochę. jak to posprzątać? 😁 👀
Najbezpieczniej jest najpierw sprawdzać czy któryś z sąsiadów się nie wymeldował albo nie ma czerwonego termometru. Jeśli wszystko ok, to można wchodzić na łąkę. Jeśli nie ok, to wystarczy omijać łąkę i nic się nie stanie.
od poziomu: 43 koszty: 21x mlotek, 200x drewno, 600x gwozdz dostarczone pozywienie: 2x kon, 1x pasza dla koni rezultat: lekcja jazdy konnej czas oczekiwania: 36😲0 h (bez wody) - z woda ok.29😲0 h punkty doswiadczenia: ?????????????? przebudowa ze stajni
mleczarnia
od poziomu: 39 koszty: 10x pila, 16x mlotek, 320x drewno, 960x gwozdz, 5x czesc maszyny dostarczone pozywienie: 1x krowa, 1x pasza dla krow rezultat: mleko czas oczekiwania: 24😲0 h (bez wody) - z woda ???? punkty doswiadczenia: ???????????????? przebudowa z obory [/code]
lol - przyszło mi własnie zamówienie na "21 Reitstunde" 😂
Mnie też - na 19. Na razie zostawiłam na później, bo dają mnóstwo kasy - ponad 4000.
Chyba się nowa fabryka szykuje, bo z jednej z zagród wyskoczyły mi ... dachówki 😲 A nie widzę w obecnych żeby były do zbierania.
Nie tylko dachówki ale jeszcze chyba cegły 😲 Ciekawe czy to się jakoś kumuluje czy nam przepadną.
Doradźcie mi. Mogę wybudować 1 nowy warsztat: mleczarnię (kozy), strzygalnię królików, fabrykę jaj, ranczo albo mleczarnię (krowy - brakuje mi tylko 2 młotków). Mam już strzygalnię owiec i punkt zbioru piór. Co się opłaca?
[quote author=ushia link=topic=25735.msg687551#msg687551 date=1282765454] lol - przyszło mi własnie zamówienie na "21 Reitstunde" 😂
Mnie też - na 19. Na razie zostawiłam na później, bo dają mnóstwo kasy - ponad 4000. [/quote] taaa, tyle że jedna lekcja "chodzi" aktualnie ponad 1000 nawet jak cena spadnie, nie sadze, zeby sie takie zlecenia oplacalo
btw - ranczo jest okropnie brzydkie :/ strasznie wysokie te drzwi zrobili i musi stac na skraju pola bo wszystko zaslania nie podoba mi się
Skoro się nie opłaca i wszystko zasłania, to nie wiem czy ranczo zbuduję. Może na sam koniec. Od 15 minut konserwują. A ja chcę ze swojego normalnego konta zebrać uprawy i wykorzystać jeszcze zagrody. Zdążyłam tylko zebrać z konta, które mam z przyjaciółkami.
A ja zebrałam i zasiałam na farmie i wchodze na dziką łąkę a tu grzebać zaczynają 🤦 Wczoraj posawiłam stajnie i jestem z siebie dumna 😁 tylko dalej nie mam zadnej fabryki bo mam za malo materiałów ehhh...