Ja to mam szczęście do skrzynek XXL . Za chwilę będę mogła postawić kolejną fabrykę - planuję strzyc owce 😀 Mam nadzieję , że jak więcej ludzi będzie miało fabryki to dorzucą do zleceń z domku farmerskiego .
Skrzynki w kole . Floreny olałam , tak jak wcześniej napisałam . Dużo materiałów mi wyskakuje też z upraw . Jestem na 53 poziomie też , więc z wyższych poziomów więcej wyskakuje rzeczy z upraw 🙂 Do kaczek mi dużo jeszcze brakuje .
Generalnie za to zlecenie dostałam 1745 SG . Ale były tam też inne rzeczy , więc nie wiem jak się to cenowo rozkładało - zwrócę na to uwagę następnym razem. Karla dla mnie niewyobrażalne jest to , że mleko dają kozy zamiast krów w tej grze 🤬 Kozy później powinny być 😵
Edit : Dostałam zlecenie na same jajka - 6 jajek , każde po 100 SG , z tego wynika , że obniżyli , bo za jedno na targu było o ile dobrze widziałam 400 ?
Dziewczyny, bardzo pilna sprawa :kwiatek: Kto dałby radę zająć się moją farmą od dziś do poniedziałku? 🙇 Napisałam już do Bischy, ale nie wiem czy da radę przeczytać, może też gdzieś wypodróżowała, poza tym nie ładnie ją tak nadwyrężać 😁 Proszę, proszę...
Dostępny jest nowy zwierzak- bóbr. Szkoda że od 73 poziomu . . . Ostatnio w kole wygrałam 120 000 SG 🙂 a wczoraj nagrodę główną również którą okazał sie zbiornik z wodą 🙄
Bischa, a ile masz zagród? Zastanawiam się nad likwidacja części, bo jednak z pól szybciej PD idą. Albo wytnę las, który jeszcze mój mąż posadził - mam dobrze ponad 50 drzew
Kangur już był, potem chyba zlikwidowali i znowu ma wrócić. Kangura pamiętam z początków moich na farmie- w paszach wszystkie zwierzaki były. Ushia na którym poziomie jest orzech laskowy? O ile takowego już masz, a jesteś 6 poziomów nade mną. Mam 21 zagród w tym dwie fabryki. Te 6 na dzikiej łące to pozostałości po misjach zoo- czekam na fabryki i po kolei je zmieniać będę w fabryki 😉
Szukam sąsiada, który dość często się loguje. Jeden za chwilę będzie na czerwono. Nie chcę żeby mi łąka zarosła, a mam pecha do sąsiadów. Połowa chyba wcale nie bywa w grze, na dodatek ma niskie poziomy i nie dostaję punktów za gratulacje.
deidre - daj znac kiedy będziesz to dostaniesz zaproszenie od Trolinki czyli Ćpakowej (w grze) Ona bardzo porządnei gra, a własnie jej jeden sąsiad zczerwieniał