Swoją drogą dziś wchodzę, zbieram roślinki z pola a tu w sumie 4 piłki wyskoczyły 😲 jak wcześniej na początku mi 1 wyskoczyła to do tej pory żadnej nie miałam a teraz 4. Coś czuję że znowu długo mi żadna nie wyskoczy 😁
Krusek no niestety, z momi bylo tak samo, to sa takie mini fajerwerki "jednorazowe" tylko. ale spokojnie, przeciez mozesz dostac kolejne, albo inne prezenty 😎
Misskiedis - zauważyłam, że jak sieję rośliny, które długo rosną, to mam więcej piłek. Za sałatę trafi się 1-2 na całą planszę, a za kukurydzę nawet 4-5.
Jeszcze 5 000 punktów i będę mogła hodować konie 🤣 Opłaca się nastawiać farmę tylko na rośliny i produkcję pasz? Nie chce mi się bawić z zagrodami. Strasznie pstrokato się robi.
Hmm, tylko że patrzyłam na ceny zleceń na zwierzaki i wcale się nie opłacają. Większy zysk jest ze sprzedaży zwierząt na targu. Na razie zostawiłam kilka zagród i zastanowię się co dalej.
Czy może mi zatopić pole, na którym mam szklarnie z pomidorami, w czasie burzy? Niby szklarnia powinna chronić przed zalaniem, ale nie wiem czy twórcy gry na to wpadli.
Miał być deszcz piłek dzisiaj , a tu lipa . Wczoraj zebrałam z upraw plus około 10 od znajomych prawie 80 piłek, a dzisiaj ? Ledwie 43 , zbieram i zbieram uprawy , hoduję a tu lipa 🙁 Nie ma bata - nie będzie łosi 😕 A dzisiaj ostatni dzień piłkowy .