Pamietam jeszcze mielismy na volcie kolege co portal endurance.pl założył. na F jakoś nick miał 🙂 Nawet w realu spotkałam i miałam okazję razem piwo wypic 🙂
Pamietam jeszcze mielismy na volcie kolege co portal endurance.pl założył. na F jakoś nick miał 🙂 Nawet w realu spotkałam i miałam okazję razem piwo wypic 🙂
To chyba o Funia chodzi🙂 Apiwko tez z nim wypilam... i cos mocniejszego tez😀
No dobra,wydawało mi się,że jestem młoda itd,ale te sprawy też pamiętam,generalnie na starej volcie jakoś wszystko było.. prawdzisze.Kojarzyłam ludzi,a tutaj coraz częściej mam wrażenie,że jestem..stara? W wieku 19 lat? Coś chyba nie halo 😁
szczerze to mnie dobijac zaczynaja nicki konisie.....konarka 12345678910//........czy cos tam...
Kidys to każdy coś oryginalniejszego pomyslał nim się zarejestrował i potem łatwo go zapamietac na forum jest.
Czasmai sie zatsanawiam czy nie dobry byłby system zaproszeń do otworzenia konta na r-v. Nie masz zaproszenia, nie założysz...taka wstępna pre-selekcja....I np. jak konto nieaktywne z 3 tyg ( nieaktywne w sensie ze nie pisze postów/ nie udziela sie na forum) to likwidacja konta.
On się zbył, z nim to jakieś akcje były poważniejsze "na żywo", dlatego się chyba ulotnił w końcu. Ja nie wiem, czy go nie poznałam x lat temu w Białce, jak jeszcze był na volcie.
A Funiowi pamiętam, jak wysyłałam Theranecron dla wyżła, który miał nowotwór ucha. Piesek już dawno nie żyje. Miałam potem parę porad prawnych za fri 🙂
ja tez wspominam korsarza i walsnie bastena i jego wiedze na temat hodowli... a mat? jego tutaj chyba tez nie ma? 👀 klucil sie z uzytkowniczka co miala tego ogiera na B 🤔