Przypomniało mi się jak dziewczyny założyły Linko-Sznurce wątek z okazji jej 9999 wiadomości na forum 🙂 Teraz Burza przekroczyła tę 'magiczną' granicę 😁
Ja pamiętam nestę-nigerię, bo taki chyba nick miała na starej volcie. A kto pamięta Karolinę - dziewczynę, która studiowała chyba w UK, czy jest też na voltopirach? Jeśli tak, to jaki ma nick? 🙂
Nesta nawet się chyba tu udzielała, na pewno jest na fb.
Nesta pojawiła się jako "nesta" narobiła zamieszania, połamała regulamin, dostała moderowaną więc co ? założyła nowe konto "nesta - cos tam" [dokładnie nie pamiętam] i dostała banana za 2 nicki 😉
Przypomniało mi się jak dziewczyny założyły Linko-Sznurce wątek z okazji jej 9999 wiadomości na forum 🙂 Teraz Burza przekroczyła tę 'magiczną' granicę 😁 pamiętacie
teraz ja na konskie prawie nie zaglądam wpadam na towarzyskie do kilku wątków, zmieniaja sie czasy, zmienia się "kadra"
O, właśnie o karoline_ mi chodziło 🙂 Na starszej volcie, przed najazdem xxx989x kuniareczek, były tylko dwie dość aktywne Karoliny- Caroline i karolina_ 🙂 A kaprioleczka to inna para kaloszy 😉
jakieś 6 lat temu 😀 ośmieliliśmy się srytykowac pracę jednego rymarza z ursusa, do teraz nie wiem jaki był ten rymarz- hasło było tylko rymarz z urusa. Nie mam nic do Pana Marka- dobrą robotę robi 😀
ps. aby wyjasnic, pewnego dnia byliśmy u zaprzyjaźnionych osób pod Warszawą (Ver-cor to pamieta) i pokazano nam "naprawiony sprzęt przez pana rymarza z ursusa" cokolwiek to brzmi- przypuszczam,ze nie był to Pan Marek- bo robota była koszmarna. No i jakoś tak w watku wyszło ,że zapytalismy sie o tego rymarza...no i Lostak nasz wymiętosiła ostro i do teraz nas nie lubi 😉
bardzo zabawne, hahaha! 😉
ja was lubie, a co do pracy pana marka, moge tylko powiedzieć, ze po ponad 10 latach (zreszta czesc moich oglowi wlasnie tyle lat ma), posredniczeniu w zakupie przynajmniej 200 sztuk, od jakis 6 lat uzywaniu w staji do wszystkich koni w treningu i wiekszosci koni teraz stojacych w centurionie tych oglowi... stwierdzam, ze jakosciowo i uzytkowo je uwielbiam. wejdziesz do naszej siodlarni, masz ursusa w uzyciu i to sie sprawdza🙂
Lostak- dobry towar broni się sam, tak nam nie dawno powiedziała pewna osoba ogladająca nasze siodła 😀 To samo można powiedziec o robocie Pana Marka. I bardzo dobrze,że tak jest, że klienci doceniają pracę polskich rymarzy i siodlarzy.
ja ze swoich poczatkow pamietam,ze na dzien dobry zjechala mnie Hiacyta a poszlo o jakies przejezyczenie ze zrebak jest od klaczy a nie po.... a po ogierze 🙂
RAdzić ludziom na temat żywienia, treningu i postepowania z końmi nie zamierzam, bo są tutaj mądrzejsi i lepiej jeżdżący ode mnie. Jeśli chodzi o wiedze "rodowodową" to tez są juz osoby lepiej w tym zorientowane ode mnie. Nie zaglądam w ogóle na końskie od miesięcy więc nie wiem kto jest kim, jakiego ma konia, co jeździ i komu na odcisk nadepnął. Moich koni już pewnie nikt nie pamięta, a lada moment nowi w ogóle nie będą też mnie kojarzyć. Wszystkie pseudo przyjaźnie voltowe szybko zweryfikowało życie, więc swoje zwierzenia i prośby o rady tez wolę zostawić sobie. Chyba po prostu dorastam 😁
Nie jest to żaden foch czy próba oduzaleznienia. Po prostu nie czuję, aby moje posty były komukolwiek potrzebne i żeby coś konstruktywnego wnosiły. A wręcz często nie są nawet zauważane. Więc czasami coś poczytam o dzieciach, ślubach i foto i tyle tu po mnie. A i tak nikt nie płacze 😉