yga, zawsze kojarzy mi się ze strasznym chudzielcem, chociaż w rzeczywistości ma bardzo fajną figurę. Skojarzenie spowodowane moim ulubionym zdjęciem "na slupie" ;p
yga wyglada na wrednego cwaniaka, ktory tylko patrzy gdzie przylozyc. Ale w watku sercowym sluzy pomoca, i laczy zlamane serca. 😀 Dworcika jest premila kobietka. (Zaczelam brac, re- volta ma zasady to ja sie stosuje, a przynajmniej sie staram :icon_razz🙂
mysle ze yga jest baaaaardzo sympatyczna i bysmy sie dogadały, do tego jest piękną kobietą 🤬 kiedyś miała awatar amy winehouse i własnie sobie wyobrazałam ze jest do niej podobna 😎
dworcika myślałam też że jest sporo starsza, ale co się okazuje pozory do tego jest przesympatyczna i lubi przystojniaków 😜
emade, kojarzyła mi się zawsze z kimś w moim wieku lub odrobinkę starszym 🤔
Przypominam również i ja, że wątek wyraźnie mówi, iż wypowiadamy sie na temat JEDNEJ osoby POWYŻEJ. Jeżeli ktoś nam "wskoczyl" w kolejkę w trakcie pisania, to i tak przed wyslaniem postu pokazuję nam sie informacja o zaistniałym fakcie i można zmienić treść postu. Nie dyskwalifikujmy innych w zabawie i nie pomijajmy nikogo. Piszmy o wszystkich po kolei - jedna osoba, jeden post ze skojarzeniem itd.
Dwort- zapomnialaś jeszcze o zdjęciu w okularach 😁 ah te czasy, jeszcze sie schudnie.. (jutro znowu diete zaczynam :oczy2🙂 emade ma bardzo fajny styl i ladną buźkę 😉 adrianna- wydawała mi sie starsza niz jest, nigdy nie widzialam jej twarzyczki, ale widze ja jako blondyneczke z niedowagą. Z tym przyłożeniem to mnie zaskoczyłaś. Chociaż.. 😎 😁
Dworcika wydawala mi sie cicha, calkowite moje przeciwienstwo. Dworcika mimo wszystko jest wporzadku, jest zdolna studentka? (zawsze wiem czego chce i osiagam to co chce, pozytywne myslenie (nie mam na mysli forum 😉))