pippi, maturzystka mająca lekkiego bzika na punkcie mody, dodatków, lakierów do paznokci, butów, etc 😀 Jednocześnie stąpająca mocno po ziemi, mająca własne plany na przyszłość.
mundialowa, Księżniczka z bajki szukająca swojego księcia. Studentka, wydaje mi się ze nauk ścisłych. Kobieta zaradna i samodzielna, twardo stąpająca po ziemi, jednak lubiąca czasem się od niej oderwać, co nie zawsze się dobrze kończy.
mundialowa, Księżniczka z bajki szukająca swojego księcia. Studentka, wydaje mi się ze nauk ścisłych. Kobieta zaradna i samodzielna, twardo stąpająca po ziemi, jednak lubiąca czasem się od niej oderwać, co nie zawsze się dobrze kończy.
Ostatnie zdanie trafione w samo sedno :kwiatek: A nauki ścisłe były przez dwa lata - teraz znów jestem humanistą 😉
Alabamka, rockowa dziewczyna - luźna koszulka, trampki, ze słuchawkami w uszach i aparatem w dłoni 😉
Sonkowa długie blond włosy (zasługa nicku, bo kojarzy mi się ze słomą :zemdlal🙂, osoba o niewiarygodnej pogodzie ducha, zaraża wszystkich wokoło swoim uśmiechem, lubi śpiewać 😉
deksterowa, młoda (17-20), roztropna dziewczyna z dłuższymi jasnymi wlosami w warkoczu, słuchawkami w uszach, książką w ręku. Optymistka żyjąca we własnym świecie.