[quote author=szalonakobyła link=topic=25397.msg859076#msg859076 date=1295338088] Alabamka, raczej małolata (bez obrazy). Miła, grzeczna, spokojna. Nierzucająca się w oczy. Sporo wie na temat koni. Jest tu poto żeby wiedzę poszerzać a nie robić dym wokół własnej osoby. Blondyna? [/quote] Tak blondynka 🙂 I dziękuję, strasznie miło mi się zrobiło :kwiatek: Frania, Jak dla mnie to takie przeciwieństwo niani Frani 😀 Dobrze zbudowana, twarda kobieta. Wie czego chce. Blond włosy, do ramion? 🙂
konstancja88 pozytywnie nakręcona, z reguły optymistka, lecz bywają chwile gdy już nie daje rady wykonać swój zniewalając uśmiech, raczej poważna, ale jak już ma zaszaleć to na całego
Colt- Widzę cię pierwszy raz na re-volcie 😡 Ale kojarzysz mi się z typową hipiską- długie blond włosy, przepaska na czole oraz ogólny pokój na świecie, i w duchu 😎
m0niSka - seksi blond, z dużym cycem i pozytywnym nastawieniem do życia. Potrafi szaleć i się bawić ale jedyne co jej może przewrócić w głowie to jej Synuś. Każdy facet leży jej u stóp i błaga by móc ich chociażby dotknąć. 😉