Dworcika- jeśli cechy moderatora przekładają sie na Jej charakter, to jest osobą sumienną, odpowiedzialną i rozsądną, lubiącą porządek, ale też i bardzo sympatyczną i pozytywną dziewczyną 🙂
Mistral - Jej nick kojarzy mi się z jakimś ciałem astralnym ;D wyobrażam sobie Ją jako lekko rozmarzoną osobę lubującą się w ezoteryce 😉 i ma zamyślonego konia, pewnie razem dyskutują na temat życia po śmierci 😉
Ramires, kiedyś myślałam że to facet 😂 teraz kojarzy mi się z taką sympatyczną rockową babką, często udzielającą się w teraz słucham z fajnym awatarem gdzie zawsze ją rozpoznaje 😀
xxflygirlxx lekko zwariowana nastolatka chyba cicha, bo dopiero teraz zobaczyłam, żeby się częściej odzywała w wątkach ninevet pomyliłaś się tylko o 3 lata 😁
helcia bez obrazy! :kwiatek: helcia kojarzy mi sie z taka stara babiczka, z chusta na glowie okularach i kropa na czole. 😲 Taka mila pobozna Pania, bardzo kulturalna i sluzaca pomoca.
Adrianna mi z zbuntowaną nastolatką. Kolczyk, pomalowane oczka, wyprostowane blond włosy, chuda itd. Oczywiście bez obrazy bo tak chyba nie jest, prawda?xd
Adrianna mi z zbuntowaną nastolatką. Kolczyk, pomalowane oczka, wyprostowane blond włosy, chuda itd. Oczywiście bez obrazy bo tak chyba nie jest, prawda?xd
Nastolatka dopiero prestalam byc, kolczyk jest w jezyku, pomalowane oczka tez, blond wlosy niekoniecznie wyprostowane, chuda niekoniecznie predzej atletyczna budowa ciala. Wiec mnie obrazilas 😀iabeł: 😁
gosposia u moich dziadków miała na imię Helenka mimo ,ze była starsza niż węgiel ciekawe że nikt nikomu nie kojarzy się z dupiastą krostowatą sadystką, albo z pustą disco girl, która myśli że źrebaczek to to taki słodki szczeniaczek,że musi go mieć..?
wrotki kojarzy mi sie z osoba z ostro naruszona psychika, a wszystkie tezy to tylko czytanie ksiazeczek. Taki miszcz i cwaniaczek a jak sie okazalo? Nie taki diabel straszny jak maluja. 😁
katija uwazam, bo z obserwacji ze mimo wszystko potrafi na czlowieka spojrzec, mimo pisanych glupot ze jest tym czlowiekiem. I potrafi dostrzec dobre checi za co dziekuje. :kwiatek: