szalonakobyła średniego wzrostu, szczupła, brązowe włosy do ramion, dżinsy i sweterek w paski (nie wiem czemu, ale żółto-szary), uśmiechnięta, ale jak nick wskazuje, czasem trochę szalona. Duże, niebieskie oczy i wielki uśmiech.
mybay, prawie wszystko 🙂 Oprócz sweterka. Chdzę tylko i wyłącznie w t-shirtach i bluzach 🙂 Dotego jeansy i trampki. A oczy szare 😉 Ty kojarzysz mi się z około 16-20 latką Z nogami po same niebo. Z głową w chmurach. Wielkim bananem na twarzy w żóltej koszulce. Myśle że lubisz zakupki. Anky i Eskadron.
szalonakobyła jeśli chodzi o tajfunowąą(jak to odmienić?) to trafiłaś tylko w ostatnie co prawda w wakacje była lekko ruda 😅 Uważam że jesteś osobą szybko myślącą i nie łatwo jest cie przekonać do zmiany zdania
diołem, inteligentna oczytana. Z własnym nieodwracalnym poglądem na świat. Spokojna, opanowana bujająca w obłokach. Mająca swoje zdanie o wszystkich i o wszystkim, ale skryta. Wysoka szczuplutka blondyneczka z błękitnymi oczkami i w wiecznie rozwiązanych trampkach.