Vuko, ojej nie to miałam na myśli 😁. Ja po prostu więcej śledzę na re-volcie niż piszę i zapamiętuję osoby, konie 😉 galopada_, teraz tak ale opaliłam się na mazurach 😂 przez większą ilość czasu w roku jestem blada jak córka młynarza 😎 a co do zakupów to się zgadza 😉
galopada_, ciągle kojarzysz mi się z pracowitością i skromnością, no i uważam, że jesteś bardzo ładna 😉
patataj przykro mi, ale Twoje wyobrażenia trochę mijają się z realiami 😀iabeł: Dobrze zbudowana nie jestem, ok. 160 cm wzrostu, więc kurdupel, od konia wymagam tyle, żeby i mi i jemu pracowało się dobrze, czyli nie więcej niż on moze podźwignąć:]
Za to Ty kojarzysz mi się z wysoką smukłą osobą o ognisto rudych włosach 😉
Mia widzę, ze masz podobnie do mnie, jesteś raczej czytelniczką:]
Vuko, ja re-volty nie śledzę bardzo uważnie i moje wyobrażenie było całkowicie wymyślone- może nie mieć pokrycia w rzeczywistości. Z tymi wymaganiami chodziło o to, że wiesz czego chcesz, anie że tyrasz konia ponad jego możliwości.
Ja jestem niska (166cm), zdecydowanie nie smukła, a włosy mam ciemny blond/popielato/rudawe 😉
Vuko, teraz kojarzysz mi się z dziewczyną o pięknej cerze i ciemnych, gęstych i mocnych włosach 🙂
patataj hehe, no widzisz, można strzelać tysiąc razy i trafić w tylko jeden mały element:] Znów nie trafiłaś, ale taki to już śmieszny wątek 🤣 Gwoli wyjasnienia, cera idealna nie jest, włosy rude, mało ich nie jest, ale słowo geste to chyba za dużo:P
Ja już nie strzelam, dam innym osobom się pobawić 😉
Vuko nie wiem - kojarzysz mi sie z dosc ostra charakterem osobe, powazna i dumna PS moze to dlatego ze tak mi sie kojarzy Twoj nick.... PPS jak bede miala konia to chyba nazwe go jakos podobnie do tego nicku 😁
Cariotka wyobrażam sobie ciebie jako osobę, która tętni energią, ma wiele "świerzych" i ciekawych pomysłów na świat i daną chwilę [hr] ps. tylko nie dziewczynkę 😉 wolę miano dziewczyny 😀
Donia Aleksandra Kojarzy mi sie z tym ze stajnie ma gdzies u nas na śląsku a ja za cholere nie wiem gdzie 😉 A poza tym sadze ze to silna babka ktora wie czego w zyciu chce 🙂