adrianna32, no cóż mam wyobrażenie takie jak prawie wszyscy. Najpierw robi potem myśli jednak zdaje sobie sprawę z popełnionych błędów i stara się je naprawiać 😉
xxflygirlxx drobna filigranowa dziewczynka około 16 lat o myszatym kolorze włosów, chodząca w ogrodniczkach, koszuli w kratkę i czapce bejsbolówce na bakier :emota2006092:
Ja wł. Felix-Huston, forever felicis! wyobrażam sobie jako niepoprawną optymistkę z bardzo bujną wyobraźnią. Stawiam też na to, że masz oryginalny styl - nie wiem czemu kojarzysz mi się z hipiską 😉
... Fakt, stylówę mam oryginalną i niepodrabialną, bo skomplikowaną 😉 Ale hipiska to nie ja.
A Bostonka... uśmiecha się do mijanych przechodniów, ale najczęściej patrzy w gwiazdy, gdy wraz ze swoim terierem przemierza bezkres oświetlonych gazowymi latarni ulic...
/Ja chcę konkurs na najdłuższe zdanie/ 😎
edt: właśnie uświadomiłam sobie, że jestem pacyfistką! Jak dobrze się wreszcie samookreślić 🙂 Ech, posiedziałabym tu jeszcze, ale muszę wyjść z psem.
kolorwiatru dziewczyna żyjąca pełną piersią, kocha przyrodę bardziej niż ludzi i społeczeństwo, najchętniej zaszyłaby się w lesie w jakiejś drewnianej chatce 🙂