Kojarzycie taką scenę z dnia świra gdy do pociągu wchodzi baba z synkiem podtykającym jej co raz chipsy? A ona je te chipsy co raz mówiąc- oooosssstatni?🙂 mam tak samo z r-v; praca magisterska w powijakach, autobus ucieka, na studia się spóźniam ale i tak siedze na forum i gdy powtazam sobie, że doczytam tylko tą ostatnią stronę wątku to zaraz znów coś ciekawego rzuca się w oczy. I znów jest- "dobra, ossssstatni wątek i już idę". Za to lubię r-v- wciąga jak dobra książka.
trafiłaś w sedno 😁 ja nie często na r-volcie się odzywam, ale dużo czytam i naprawdę wiele się tutaj dowiedziałam 😎 podoba mi się też, że ludzi potrafią sobie pomagać 😉
Niespodzianki osobowościowo/poglądowe. Tu jest pełno barwnych ludzi. I mam takie "zaskoki": jakaś osoba wydaje mi się przesympatyczna (i pewnie jest) - a tu zonk - w jakiejś sprawie ma zupełnie inne poglądy :/ I odwrotnie - zgrzytam zębami na sam nick - a tu, proszę - jak do rzeczy gada 😀. To na revolcie uwielbiam.
Podoba mi się, że na każdym kroku przypominacie mi, że nie jestem odosobniona w swoim szaleństwie (czyt. w jeździecko-końskiej pasji). I coś za co będę wielbić re-voltę do końca swych dni i dziękować siłom wyższym, iż wytworzyły w mojej głowie pomysł zarejestrowanie się- to, że dzięki forum mam 'moje' Rude Chodzące (Nie)szczęście- Flasha Backa 🙇
Mi się podoba, że "quoniarki i sweet qucysie" oraz różne osoby wypisujące bzdury, są szybko zrównywane z glebą 😁 Osobiście nie mam serca tak krótko z nikim pojechać, za miętka jestem, ale cieszę się że ktoś to robi za mnie 🙇
niewidzialność nowego składu moderatorskiego naprawdę mi pasuje ...zdradzę może tylko małą tajemnicę Deidre, która będąc moderatorem idealnym (powinna robić za wzorzec w Sèvres ) wiedziała,że więcej można uzyskać dyskretnie negocjując na PW, niż publicznie wytupać nóżką...
wawrku ale przecież wrotki pisze, że podobają mu się nasze działania, bo nas nie widać [tu skojarzenie z ideałem Deidre] i "nie tupiemy nóżką publicznie" 😉
Za to, że zawsze można znaleźć tu odpowiedź na nawet nagłupsze pytanie. Za to, że dzięki r-v zmieniło się diametralnie moje podejście do koni, do jazdy, do sportu. Za to, że poznałam tu wiele bardzo wartościowych osób. No i za to, że mam co robić dniami/nocami 😎.