Czy ktoś może mi pomóc w przebukowaniu biletu? Szukam opcji do zmiany, tylko boje się zajść za daleko w tej opcji 'zmien rezerwacje', zeby w razie czego nie utracić poprzedniego terminu. Mam nadzieję, ze wyraziłam się w miarę jasno..
Czy Ryanair zawiesił loty Wrocław - Zadar? Jeszcze kilka tygodni temu obserwowałam ceny, a teraz lipa - nie wyszukuje mi tych lotów. Chodzi mi o czerwiec.
Dziewczyny lotniskowe :kwiatek: nie mogę na szybko znaleźć innego tematu.
potrzebuję połączenia - Gdańsk - Kraków - Gdańsk ,najlepiej jednego dnia,najlepiej w tą sobotę, ew. niedzielę...w najgorszej wersji poniedziałek. wolałabym nie musieć nocować, na miejscu potrzebuję minimum 3 godzin. spraw służbowa, więc koszt jest drugorzędny.
ew. Katowice z tą samą opcją,ale to już bardzo ostatecznie....
Czy Ryanair zawiesił loty Wrocław - Zadar? Jeszcze kilka tygodni temu obserwowałam ceny, a teraz lipa - nie wyszukuje mi tych lotów. Chodzi mi o czerwiec.
Ryanair zawiesił, ale za to lukę od czerwca wypełnił eurolot 🙂 bilety chyba od 270 zł
Chcę zmienić miejsce podróży i date. 😉 Pokomplikowało mi się i szukam sposobu, żeby nie stracić kasy. Przebukowanie mi się opłaca, sprawdzałam. Tylko teraz nie wiem, jakie mam ograniczenia, co do wyboru lotu.
no i lecę eurlotem w poniedziałek...dzięki za pomoc dziewczyny 🙂
mam pytanie z serii żółtodziobów- od biura podróży które nas obsługuje dostałam potwierdzenie rezerwacji i bilet w wersji elektornicznej, odprawiłam się online,mam kartę pokładową...i tylko z nią stawiam się na lotnisku nie? bagaży mieć nie będę,więc idę od razu do gate'a?
i jeszcze jedno,nie podano mojego dokumentu tożsamości przy rezerwacji,to coś zmienia?
Ktoś jeżeli masz już kartę pokładową i nie masz bagażu do nadania to idziesz od razu do kontroli bezpieczeństwa. Brak dokumentu na rezerwacji nie ma znaczenia, obyś miała go przy sobie 🙂
To ja też zapytam, skoro tyle tutaj osób z branży. Kupiłam bilet na stronie Lufthansy, z FR do PL, z przesiadką w DE. Rozumiem, że w takiej sytuacji nadaję bagaż we Francji, i odbieram dopiero w Polsce? To linia lotnicza martwi się o wsadzenie go na ten drugi samolot? Czy muszę go jeszcze w międzyczasie odebrać?
Lotnaa dokładnie tak jak piszesz- odbierasz go dopiero w PL. Warto jeszcze przy nadawaniu bagażu wspomnieć o tym, że masz przesiadkę i chcesz odebrać bagaż dopiero w Polsce, dla pewności 🙂
Wszystko jest na jednym. Tylko jeszcze dopytam przy odprawie, bo trasa Toulouse -Munich obsługiwana jest przez Lufthansę, a Munich - Poznań przez Augsburg Airways. Myślisz, że to ma znaczenie?
no to w takim razie jak jeden bilet to mowisz, ze chcesz odebrac bagaz w POZ i glowa spokojna 😉
z wiki 😉 "Augsburg Airways - to regionalnie linie lotnicze z siedzibą w Hallbergmoos,Niemcy. Jest to oddział Lufthansy Regional, który odbywa loty krajowe jak i międzynarodowe w imieniu Lufthansy."
buyaka, ojej, dziękuję! 😀 Będę w środę. Mam tylko tydzień, i chciałam spędzić trochę czasu z siostrą i jej świeżo narodzonym maleństwem, nie mówiąc już o znajomych i bliższej i dalszej rodzinie królika (w Kaliszu). Ale jeśli tylko będę miała chwilę, to się odezwę 😀
Wiecie jak to jest z płynami i żarciem w podręcznym, co i jak mozna wziać? Lecę na tydzień co prawda, ale potrzebuję wziąc chociaż szampon, krem itp. wytyczne niby są proste 100 ml buteleczki, przezroczyste itp ale ciężko wszystko przelewać i kupować specjalne buteleczki. Tak samo z żarciem makarin itppewnie bez problemu , ale już pasztet czy wspomnianą gdzieś kiełbasę 😀??