Forum towarzyskie »

Prośba o wypełnienie ankiety

Mam do was prośbę o wypełnienie ankiety, która jest mi potrzebna do napisania referatu. Prośbę kieruję zwłaszcza do studentów, ale nie tylko...

http://www.ankietka.pl/ankieta/43067/mediatyzacja-polityki-a-rozpoznawalnosc-partii-politycznych.html

Z góry dziękuję 🙂
Dlaczego mam wrażenie czytając tę ankietę, że kto robi ze mnie idiotę?

Pomijam już kwestię pytania o głosowanie na partię, która w założeniu była tylko żenującym żartem prowadządzego  🤔
Dobra, zgadzam się, że pytania są sugerujące, ale myślałam, że pytania pokazują się pojedynczo, a nie wszystkie na raz... stąd kiks, a potrzebuję tego na już z braku gotowych dostępnych w necie badań 🙂, mea culpa 🙂
Nie ma badań pokazujących, jakie poparcie miałby Ędward Ącki, gdyby ubiegał się razem ze swoją partią o miejsce w sejmie? Doprawdy, zadziwiające!  😲

Aż nie chce się wierzyć, że to nie jest żaden kiepski żarcik i niektórym naprawdę takie dane są potrzebne do napisania referatu  😲
Przysięgam, że jakby Ędward Ącki wystartował, to bym na bank na niego zagłosowała tak dla jaj!  😁
Julie, to machnij proszę ankietę i zaznacz 🙂, i tak Bush, nie ma takich badań niestety i owszem potrzebne mi to do referatu 🙂
Przysięgam, że jakby Ędward Ącki wystartował, to bym na bank na niego zagłosowała tak dla jaj!  😁
kto ma media, ten ma władze...
żyjemy w prawdziwym matriksie i jesteśmy uprawiani, jak chłop uprawia pole, a każdy głos rozsądku będzie sekowany epitetem "oszołom" i to tym głośniejszym im prawda będzie bardziej zagrażać status quo!
Też mi nowość.
no i Wrotku to chcę własnie wykazać, a że z ankietą nie wyszło... poniżej fragment referatu taki bardzo apropos:

I choć ĘĄ jest jedynie fikcyjną inicjatywą spotyka się z zupełnie poważnym traktowaniem ze strony mediów ogólnopolskich. Łukasz Medeksza, dziennikarz portalu Pardon.pl w artykule pod tytułem „Szymon Majewski wchodzi do polityki” pisze: "Czy ĘĄ wejdzie do Sejmu? Obstawiam, że tak. Wszak nasza scena polityczna dziwaczeje".  Potwierdzeniem tego stanu rzeczy może być nie tylko dobry odbiór przedsięwzięcia realizowanego przez Majewskiego, ale również stosunkowo duże poparcie dla niejakiego „Majora”, kandydata na urząd Prezydenta Warszawy z ramienia partii Gamoni i Krasnoludków, który w wyścigu wyborczym zajął piąte miejsce wyprzedzając Wojciecha Wierzejskiego z Ligi Polskich Rodzin.

takie kwiatki 🙂
"niejaki" Major 20 lat temu wygrałby w cuglach powszechne wybory prezydenckie,a we Wrocławiu zrobiłby to pewnie z wynikiem 90%, "niejaki" Owsiak marzył żeby Major powiedział cokolwiek o TPChR 😁
jeżeli chcesz coś opisać to wcześniej powinnaś to poznać...nie macie na studiach już zajęć z metodologii?polecam [[a]]http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomara%C5%84czowa_Alternatywa[[a]]
ps.czy ktoś pamięta "Józefa Tkaczuka"?
mój Boże, a czymże była Polska Partia Przyjaciół Piwa?
...która nota bene do Sejmu weszła!

[[a]]http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_Partia_Przyjaci%C3%B3%C5%82_Piwa[[a]]
Wrotku, specyfika pracy jest taka, ze opieram sie na mediach... wikipedia natomiast nie stanowi źródła... niestety... 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się