Dobra, zgadzam się, że pytania są sugerujące, ale myślałam, że pytania pokazują się pojedynczo, a nie wszystkie na raz... stąd kiks, a potrzebuję tego na już z braku gotowych dostępnych w necie badań 🙂, mea culpa 🙂
Przysięgam, że jakby Ędward Ącki wystartował, to bym na bank na niego zagłosowała tak dla jaj! 😁 kto ma media, ten ma władze... żyjemy w prawdziwym matriksie i jesteśmy uprawiani, jak chłop uprawia pole, a każdy głos rozsądku będzie sekowany epitetem "oszołom" i to tym głośniejszym im prawda będzie bardziej zagrażać status quo!
no i Wrotku to chcę własnie wykazać, a że z ankietą nie wyszło... poniżej fragment referatu taki bardzo apropos:
I choć ĘĄ jest jedynie fikcyjną inicjatywą spotyka się z zupełnie poważnym traktowaniem ze strony mediów ogólnopolskich. Łukasz Medeksza, dziennikarz portalu Pardon.pl w artykule pod tytułem „Szymon Majewski wchodzi do polityki” pisze: "Czy ĘĄ wejdzie do Sejmu? Obstawiam, że tak. Wszak nasza scena polityczna dziwaczeje". Potwierdzeniem tego stanu rzeczy może być nie tylko dobry odbiór przedsięwzięcia realizowanego przez Majewskiego, ale również stosunkowo duże poparcie dla niejakiego „Majora”, kandydata na urząd Prezydenta Warszawy z ramienia partii Gamoni i Krasnoludków, który w wyścigu wyborczym zajął piąte miejsce wyprzedzając Wojciecha Wierzejskiego z Ligi Polskich Rodzin.
"niejaki" Major 20 lat temu wygrałby w cuglach powszechne wybory prezydenckie,a we Wrocławiu zrobiłby to pewnie z wynikiem 90%, "niejaki" Owsiak marzył żeby Major powiedział cokolwiek o TPChR 😁 jeżeli chcesz coś opisać to wcześniej powinnaś to poznać...nie macie na studiach już zajęć z metodologii?polecam [[a]]http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomara%C5%84czowa_Alternatywa[[a]] ps.czy ktoś pamięta "Józefa Tkaczuka"?