Forum towarzyskie »

Chamstwo w internecie, internetowi szpanerzy i wyzywacze...

Prowadzę sobie fotobloga na którym tak dla przyjemności wstawiam sobie zdjęcia z oczywiście krótkimi postami.
Nie wychwalam się że dobrze jeżdżę, że super znam konie bo tak nie jest. Urodą również nie grzeszę ale nikogo nigdy nie wyzywałam <przynajmniej nie bez powodu> ,nigdy nie wyzywam, ewentualnie jeśli ktoś na mnie coś mówi to odpowiadam z kulturą. I dziś niestety pewna osoba powitała mnie dniem niezbyt miłymi komentarzami pod zdjęciem.

"Oooooooooo...... ja jaki ryj schowaj się bo dzieci straszysz ;/;/
Już ten koń ładniejszy od ciebie ;/
I se lepiej stajnie zmień ;/ "

ciekawy jestem czy znasz konie lepiej odemnie ;/
raczej nie ;/
i się tak nie chwal ;/
BO LEPSZA NIE JESTEŚ :/;/

Najlepsze że ja mu tylko napisałam że go nie znam , i czemu mnie wyzywa.
On odpowiedział że wyzywałam jego kolegę i kolejne niemiłe słowa  🤔

Ten mężczyzna ma 'podobno' jakieś 30 lat  🤔  🤔wirek:

A czy wy mieliście kiedyś podobne sytuacje?
Mogę podać link do jego fotobloga i do zdjęcia które mi komentował.

<Jeśli istnieje taki wątek to przepraszam, ale jak wyszukiwałam nic takiego nie znalazłam.>
Nie ma sensu zawracac sobie głowy debilami 😉
Z podobnych powodów równiez nigdy w życiu bym nie założyła bloga, fotobloga czy innego pamiętniczka.
Miejsce do wyzywania sie sfrustrowanych ludzi 😉
Kawecan ten osobnik tak? http://www.photoblog.pl/adi225/65977263
Uwierz mi, że jak by był tym "mistrzem" na foto nie bawił by się w wyzywanie nastolatek tylko by trenował i miał by "doroślejsze" słownictwo  😂  😂
Na pewno to ktoś z twojego otoczenia się nudzi  😎
Oj tak ten osobnik. Tylko haczyk w tym że teraz mi napisał że to jego syn pisał
z jego fotobloga , a on zapomniał się wylogować.  😵
Teraz góra godzina i pewnie będę dostawać anonimowe komentarze, od jego 'synalka'  😂
Zresztą bardzo ciekawe zwroty
-Umyj się
-Ale r*j nie strasz dzieci, już koń od ciebie piękniejszy
-Ogarnij się

😂  🤔wirek:  😵
pamietam jak sie sama tym przejmowalam  😉 
tez mialam kiedys podobna sytuacje zwiazana z blogiem. Potem z fotoblogiem chyba tez. Teraz na PB mam haslo ale to raczej dlatego, ze nie koniecznie chce by wszyscy czytali wszystko co pisze, bo po prostu nie zycze sobie by niektore osoby wiedzialy co u mnie slychac. Jak ktos ma ochote to zapyta mnie o haslo. Wiekszosc osob dostaje  😁

generalnie nie przejmowac sie, kasowac jesli cie bardzo wkurzaja. Ja juz nawet nie doczytuje do konca, rzadko kiedy cos kasuje. Nie obchodzi mnie co mi ktos napisze. To jest jego opinia i jego sprawa. O sobie mam opinie wlasna i cudzych nie potrzebuje az tak bardzo  😁 Nie roztrzasam tego potem ani nie wspominam - splywa po mnie jak po kaczce 😉 Jesli cos mnie juz "ruszy" to znak tylko, ze czegos nie jestem pewna i ze zaczynam gdzies w sobie rozwazac, czy osoba patrzaca z boku nie wypatrzyla czegos co mi umknelo, ale to juz zupelnie inna sytuacja 😉

pisz sobie spokojnie i nie przejmuj sie bzdurami 😉  :kwiatek:

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się