co znaczy napis 'N klasa' przy moim avatarze? Pojawiło się nagle nie wiadomo skąd. ( sama czegoś takiego na pewno nie ustawiłam :cool🙂 edit: już znikło 🤔wirek: hmm.
Czy można usunąć zdjęcia z galerii? Od razu mówię,że nie chodzi mi o ukrycie, ponieważ po ukryciu i tak i tak widnieje ponad 200 moich zdjęć po wpisaniu "florcik re-volta"w google.
mam takie pytanie- jak się raz wypowiem w jakimś temacie to potem non stop mi się wyświetla że ktoś coś tam napisał a mnie to już nie interesuje....czy da się tak aby na liście wyświetlały mi się tylko wątki które mnie interesują a resztą sobie jakoś odznaczę że nie śledź już czy coś takiego? na FB jest taka opcja, a czy tu?
podczepiam się pod pytanie perlicy, pełno wątków, które mnie już nie interesują wyświetla mi się i zawala stronę, da się jakoś cofnąć "śledzenie" ich? 🙂
taak, tylko co z tego, skoro kliknęłam i mi wywaliło wszystkie wątki? Ja po prostu chcę usunąć stamtąd te, których już czytać nie chcę i nie będę. Nie chcę też za każdym razem klikać przeczytane, chcę, żeby się w ogóle niektóre z nich nie pojawiały, teraz rozumiesz? 😉
Rozumiem. Jak widzisz nie ma jednak możliwości wybiórczego kasowania w tej funkcji. Może po prostu dodawaj interesujące Cię wątki do ulubionych i korzystaj z tej właśnie funkcji?