Zagłosuj 🙂
http://razemdlatatr.pl/ ja zagłosowałam na niedźwiedzia
ja też oddałam głos na niedźwiadka 🙂 chociaż bardzo się wahałam między niedźwiedziem a Morskim Okiem
A ja zagłosowałam na Świstaka 😅
W związku z pięknymi wspomnieniami z dzieciństwa, zagłosowałam na Giewont :kwiatek:
Ja zagłosowałam na Świstaka. Mam do nich słabość 😀
Moja babcia ma tą maskotkę świstaka...czasami miałam dość jego świstu-gwizdu haha 😀
zagłosowałam na niedźwiadka, chociaż najchętniej głosowałabym na wszystko 🤣
coś czuję w kościach że i tak wygra świstak z wiadomych przyczyn 🙂
Mnie rozczulają te plakaty w metrze 'W Tatrach żyje 220 świstaków, wszystkie zmieściłyby się w tym wagonie metra'. Działa na wyobraźnię.
oj to faktycznie musi działać na wyobraźnię. Głosować zamierzam codziennie i tak jak smarcik najchętniej głosowałabym codziennie
Ja zagłosowałam na niedźwiedzia, jutro na świstaka. A te milion złotych zostanie przekazane na wspomaganie ochrony tego symbolu, który wygra,czyli np. świstaka?
Może się czepiam, ale w temacie powinno być raczej "dla Tatr"
zmieniłam. Nie zauważyłam, bo wklejałam skopiowane z głównej strony forum o tej akcji.
KROKUS, co rok się wybieram je zobaczyć i co rok nie udaję się... może w 2011 się powiedzie
No to ja dziś na Krokuska zagłosowałam 😀 edit:Można głosować kilka razy dziennie... wystarczy wracać do startu 😀
kozice zmieściłyby się w dwóch wagonach, a przecież są dużo większe od świstaków, a w dodatku zjeżdżaja na ogonie
Ja codziennie głosuję tylko na misia uszatka 🙂
Ja na krokusy 🙂 Na świstaka nie mam najmniejszego zamiaru bo jets mega popularny i pewnie wygra 😉
a ja na Morskie Oko 😉 jeszcze tam nie byłam, mimo 2-krotnego pobytu w Zakopane 🙁
No i wygrał mój faworyt czyli niedźwiedź.
to był też mój faworyt 🙂 😅